Inaktiv platsannons

Vaktmästare sommar 2021 i Stockholm

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Johannesvik är en familjeanläggning belägen i ett naturskönt område vid Kungshamns södra infart, bara ett stenkast från Smögen! Anläggningen har cirka 350 campingtomter och ett 40-tal stugor. Området består omväxlande av ängs- och skogsmark omgivet av bohuslänska berg och hav. Förutom boende så finns här också en och bastu, grillstuga, äventyrsgolf, restaurang, butik och badplats!
Är du över 20 år och söker ett varierande och aktivt jobb med högt tempo och härliga kollegor? Då tycker vi att du ska fortsätta läsa!
Vi söker dig som är över 20 år, serviceinriktad, stresstålig och flexibel. I arbetet som vaktmästare på campingen möter du mycket människor i olika sammanhang, därav är det av stor vikt att du har ett gott bemötande gentemot såväl kollegor som gäster, du har en positiv attityd som smittar av sig. Då tempot många gånger är högt och arbetsuppgifterna varierande är det väldigt viktigt att du är flexibel och har en god förmåga att hantera stress. Du kan arbeta varierande tider, vardagar, kvällar och helger.
Vi söker dig som är händig, med ett problemlösande tankesätt och som tar egna initiativ. Du föredrar att jobba utomhus och är inte rädd för att ta i och smutsa ner händerna. Vi ser att du är noggrann, ansvarsfull och har ett öga för det "lilla extra". Att kunna arbeta självständigt är viktig då du som vaktmästare kan få en specifik uppgift att ansvara för under arbetspasset. Likväl är det viktigt att du trivs med att jobba i team då vi är många som arbetar på Johannesvik under sommarsäsongen.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Arbetsuppgifterna varierar mycket men innefattar bland annat daglig sophantering, gräsklippning och serviceunderhåll av anläggningens olika faciliteter.
Mejla in CV och personligt brev.
De ansökningar som inte är kompletta kommer ej att granskas.

Publicerad den

29-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis