Inaktiv platsannons

ILVA söker SÄLJARE – Sovrum/Ungdom i Malmö

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower ILVA söker SÄLJARE – Sovrum/Ungdom (extra/behov) Till vårt inspirerande möbelvaruhus i Malmö söker vi nu en driven och resultatorienterad möbelsäljare till avdelningen Sovrum/ Ungdom. Tjänsten är extra/behov med tillträde snarast. Då vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning ser vi gärna både manliga och kvinnliga sökande. Du arbetar med försäljning av madrasser, sängmöbler, garderober och med barn & ungdomsmöbler samt med bäddsoffor. Produkterna kräver att du är förtroendegivande och påläst samt har god produktkänne-dom då det är din uppgift att vägleda kunden till ”rätt” produkt. Det är viktigt att du vågar ta kommandot i affären och ha

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower ILVA söker SÄLJARE – Sovrum/Ungdom (extra/behov)


Till vårt inspirerande möbelvaruhus i Malmö söker vi nu en driven och resultatorienterad möbelsäljare till avdelningen Sovrum/ Ungdom. Tjänsten är extra/behov med tillträde snarast. Då vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning ser vi gärna både manliga och kvinnliga sökande.


Du arbetar med försäljning av madrasser, sängmöbler, garderober och med barn & ungdomsmöbler samt med bäddsoffor. Produkterna kräver att du är förtroendegivande och påläst samt har god produktkänne-dom då det är din uppgift att vägleda kunden till ”rätt” produkt. Det är viktigt att du vågar ta kommandot i affären och har förmåga att leda kunden till avslut.


Du:
· Önskar arbeta på behov/extra
· Brinner för att sälja
· Sätter alltid kunden i centrum
· Är utåtriktad och kontaktsökande
· Vill vara med och ge våra kunder en köpupplevelse
· Följer med i vad som händer inom heminredning
· Har tidigare erfarenhet av försäljning från detaljhandeln
· Har branscherfarenhet från liknande arbetsuppgifter, gärna med möbler
· Har datorvana.
ILVA lägger stor vikt vid att våra kunder känner att de får service och rådgivning i sitt val av heminred-ning. Detta kan naturligtvis endast uppnås med rätt medarbetare och med rätt ledning, träning, utveck-ling och ett exemplariskt internt samarbete avdelningarna emellan – ett förhållande som vi löpande arbetar på att optimera inom ILVA.


Vi erbjuder dig:
· En arbetsplats med engagerade kollegor
· Extra/behovsanställning
· Ledighet var tredje helg
· Timlön samt en bra provision baserad på dina personliga säljresultat
· En öppen arbetsplats i snygg miljö
· En vardag med mycket kundkontakter
· Möjlighet att bidra till inredningen av våra många kunders hem.


Låter det här som något som matchar dig och din person? Önskar du bli en del av ILVAs målmedvetna och ambitiösa team? Skicka då omgående din ansökan med personligt brev och CV till: personal@ilva.se, så snart som möjligt då urval sker löpande, dock senast den 2020-01-31


ILVA SWE AB
Nornegatan 1
215 86 MALMÖ

Publicerad den

29-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Malmö
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Malmö | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis