Inaktiv platsannons

Sjuksköterska kväll/natt till hemsjukvården i Ulricehamn

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd.

Vi söker nu legitimerad sjuksköterska till hemsjukvården i Ulricehamns kommun på grund av att en kollega har nya utmaningar att se fram emot.
Vi önskar att du tillsammans med oss arbetar med vårt uppdrag som är att ge god och säker vård till kommunens invånare som är inskrivna i hemsjukvården. Vårt mål är att vara en attraktiv arbetsplats där du är en viktig del i vår utveckling och vi anpassar introduktionen efter dina behov. För oss är det viktigt att arbetsmiljön är hälsosam och utgår från det behov våra patienter har. Du kommer tillsammans med härliga kollegor ansvara för hemsjukvården under jourtid.
Vill du som är legitimerad sjuksköterska, utvecklas och trivas tillsammans med oss? Vill du känna att du har energi över till en aktiv vardag efter arbetet samt ha inflytande över när du ska vara ledig?
Vi erbjuder lönetillägg för natten och ett intressant och stimulerande arbete hos oss!

ARBETSUPPGIFTER
Kommunen har de senaste åren utvecklats till att ge mer avancerad vård i patientens hem.
I ansvaret du får ingår sedvanliga hälso- och sjukvårdsinsatser så som medicinska bedömningar, vård i livets slut och anhörigkontakt för våra patienter i kommunen.
I din roll ingår utbildning och handledning av omvårdnadspersonal och du kommer även att vara arbetsledare under jourtid.

Vi arbetar utifrån hållbara scheman med fokus på att vara på plats när patienten behöver. Arbetstiden för denna tjänst är framförallt förlagd till natt/kväll.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning som distriktssköterska eller motsvarande är meriterande för tjänsten.
Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från kommunal hemsjukvård. Körkort är ett krav för tjänsten.

Det är av stor vikt att du kan arbeta strukturerat genom att du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete. Du arbetar utifrån individens behov och är öppen och lyhörd samt är lösningsfokuserad. Du har god förmåga att samarbeta och sätta patienten i fokus samt kan handleda omvårdnadspersonal på ett pedagogiskt sätt. Du är självständig och trygg i din profession, tar ansvar och har ett reflekterande förhållningssätt.

Som person bör du vara initiativrik och flexibel samt positivt inställd till förändringsarbeten.

ÖVRIGT
Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen.

Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Ulricehamn
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis