Inaktiv platsannons

Affärsutvecklande säljare till Saya Sushi i Stockholm

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Saya Sushi är en familjeägd restaurang som grundades 2012. Idag finns vi på Linnégatan 31 och Olofsgatan 6, med 13 anställda. Under de senaste åren har vi satsat mycket på cateringdelen där vi växt enormt, bland våra kunder märks TV-showen Idol, Lindex event “Sveriges största Babyshower” och öppnandet av Rituals Cosmetics Premium Store i Gallerian.
Nu söker vi dig som är lika mycket säljare som affärsutvecklare för att på kort sikt hitta innovativa vägar att nå nya kunder, med tanke på rådande situation. På låg sikt vill vi att du är med och stärker vårt varumärke. Du tar fram idéerna och genomför dem på egen hand eller tillsammans marknadsansvarig. Du arbetar med stor frihet hemifrån. Målsättningen är att hjälpa nya kunder att hitta oss i större utsträckning, och ditt kvitto är en ökande kundtillströmning.
Dokumenterad erfarenhet som säljare och affärsutvecklare.
Skicka in ansökan med CV, personligt brev samt ett arbetsprov i form av en beskrivning på hur du skulle öka omsättningen för en restaurang under en pandemi. Meddela redan i ansökan, löneanspråk och när du kan vara tillgänglig.
Skicka in din ansökan redan nu, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Omfattning: Halvtid, 20 tim/vecka förlagt enligt överenskommelse.
Bring your own device: dator och mobil.
Arbetsplats: hemifrån
Anställningsform: 6 mån provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning


#jobbjustnu

Publicerad den

18-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis