Inaktiv platsannons

Fastighetsdrift sommarjobb i Kalmar

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Vi erbjuder
Hos oss får du möjlighet till ett omväxlande sommarjobb där du tillsammans med våra drifttekniker kommer utföra förebyggande samt avhjälpande åtgärder inom våra områden ventilation, värme, sanitet, mekanik och snickeri.

Du kommer även självständigt få utföra enklare kontroller och arbeten inom vårt fastighetsunderhåll.

Vi söker
Du ska ha en treårig gymnasieutbildning med inriktning mot drift, fastighet, el, vvs alternativt annan utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För tjänsten krävs B-körkort.
Du får gärna ha erfarenhet av att arbeta inom drift eller skötsel av fastigheter.

För att du ska trivas och göra ett bra jobb hos oss behöver du ha ett genuint intresse för god service och teknik. I ditt arbete hos oss möter du mycket människor i olika sammanhang, därav är det av stor vikt att du har ett gott bemötande gentemot såväl kollegor, besökare och övrig personal inom Region Kalmar län.

Vi arbetar med löpande urval så sänd in din ansökan så snart du kan.

Vår arbetsplats
Regionfastigheters uppgift är att vara en strategisk fastighetsägare som på ett rationellt och effektivt sätt tillhandahåller ändamålsenliga lokaler för Region Kalmar läns olika verksamheter, samt att förvalta egendomen på ett sätt som bevarar värdet över tid. I detta ingår fastighetsdrift, underhåll och tekniskt verksamhetsanknutna tjänster. Vi arbetar med ny-, om- och tillbyggnadsprojekt och ansvarar för byggprocessens alla faser. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 200 byggnader med en total yta om cirka ca 400 000 kvadratmeter.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.

Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Kalmar
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Kalmar | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan