Inaktiv platsannons

Sommarjobb på Sportshopen i Stockholm

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Om Oss Swedemount Sportswear & Fashion AB startade år 1991 och har idag 14 butiker under namnet Sportshopen samt en butik under namnet Bazar. Vi finns belägna runt om i Sverige, från norr till söder med en växande E-handel som även sträcker sig mot den europeiska marknaden. Sportshopen tillhör idag en av de större enskilda aktörerna i Sverige av försäljning inom sport och fritid. Vårt sortiment består i huvudsak av kläder och skor från ledande märkesleverantörer, men vi utvecklar och tillverkar även våra egna varumärken – kläder som ska kunna användas vid aktiviteter i hårt klimat, året runt. Läs gärna mer om oss på Sportshopen.com Sommarjobb på

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Om Oss
Swedemount Sportswear & Fashion AB startade år 1991 och har idag 14 butiker under namnet Sportshopen samt en butik under namnet Bazar. Vi finns belägna runt om i Sverige, från norr till söder med en växande E-handel som även sträcker sig mot den europeiska marknaden. Sportshopen tillhör idag en av de större enskilda aktörerna i Sverige av försäljning inom sport och fritid. Vårt sortiment består i huvudsak av kläder och skor från ledande märkesleverantörer, men vi utvecklar och tillverkar även våra egna varumärken – kläder som ska kunna användas vid aktiviteter i hårt klimat, året runt. Läs gärna mer om oss på Sportshopen.com
Sommarjobb på Sportshopen
Nu söker vi dig som vill sommarjobba i någon av våra butiker, på vårt lager/E-handel eller i vår restaurang! Vårt behov är som störst mellan juni och augusti men på vissa orter kan det bli aktuellt att börja tidigare.

Sommaren på Sportshopen innebär roliga arbetsuppgifter, högt tempo, nya utmaningar, gemenskap och möjlighet att utvecklas. Vi är ett expansivt sportföretag som ger dig värdefull erfarenhet oavsett vad du vill göra i framtiden!

Vi erbjuder sommarjobb i våra butiker på följande platser: 

- Grebbestad (samt lager och restaurang)
- Nordby 
- Strömstad
- Lysekil
- Uddevalla
- Borås
- Töcksfors
- Charlottenberg

Vi är ett värderingsstyrt bolag som jobbar med ”ownership”, ”communication”, ”teamwork” och ”winners” för att främja en kultur som kort och gott innebär ”We make things happen”! Vi värderar våra medarbetare högt och tror på att varje person bidrar med något viktigt. Vid en intervju berättar vi gärna mer om vårt arbete för att bli en ännu bättre arbetsgivare.

Har du god arbetsmoral, strävar efter att göra ditt allra bästa och inte minst -vill ha kul på jobbet? Ta då chansen och bli en del av vårt härliga gäng och få möjligheten att växa i en spännande roll (och inom bolaget!).

Läs vidare om vad de olika rollerna innebär och vem vi söker nedan!Våra tjänster
Butik: I våra butiker jobbar vi tillsammans för att ge våra kunder service utöver det vanliga -och vi har roligt tillsammans medan vi gör det! Vi vägleder våra kunder och delar gärna med oss av produktkunskap samtidigt som vi ser till att butiken är påfylld och i ordning. Försäljning är ett naturligt inslag i rollen och vi älskar känslan av att göra en kund riktigt nöjd. Rollen passar dig som är flexibel, tycker om att möta människor och gillar att ge service. Vi ser gärna att du har intresse för sport och fritid och har du erfarenhet av att jobba i butik är det meriterande.
Exempel på arbetsuppgifter:

- Kassaarbete
- Placering av varor
- Kundservice och försäljning

Restaurang: Vår restaurang ligger i Grebbestad i anslutning till butiken. Genom att möta våra gästers behov, tillaga god mat och ha en ren och fräsch restaurang ger vi våra gäster en trevlig restaurangupplevelse. Kök och servering har ett nära samarbete och dagarna är både roliga och varierade. Vi söker dig som med ett glatt humör och en positiv attityd vill ge service till våra gäster för att överträffa deras förväntningar. Vi ser gärna att du har intresse för mat och det är meriterande om du har jobbat på café eller i restaurang tidigare.
Exempel på arbetsuppgifter:

- Kassaarbete
- Förbereda mat
- Finnas tillhands för våra gäster

Lager: Vårt centrallager är beläget i Grebbestad i anslutning till butiken. Då vi utöver våra fysiska butiker dessutom har en växande E-handel finns det flera spännande arbetsstationer på lagret. Oavsett station är noggrannhet och effektivitet viktigt. Här jobbar vi tillsammans för att nå våra uppsatta mål och för att utveckla varandra och verksamheten. Rollen passar dig som är noggrann, tycker om att arbeta i ett högt tempo, gillar samarbete och vill ha ett aktivt jobb. Har du erfarenhet från lagerarbete och truckkort är det meriterande.
Exempel på arbetsuppgifter:

- Varuplock
- Beredning av varor
- Godsmottagning

Vårt erbjudande
Anställningsperiod: maj-augusti, beroende på arbetsplats
Anställningens omfattning: 60-100%
Arbetstid: varierade tider på vardagar och helger.
Lön: enligt kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.

Ansök snabbt och enkelt, utan CV och personligt brev!
Vi tycker det är viktigare med rätt person än erfarenhet och utbildning. Därför har vi istället urvalsfrågor som utgör underlag för vår bedömning. Du anger vilken tjänst du tror passar dig bäst i ansökan. Har du frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta mailto:josefine.boos@swedemount.se.

Sökande till våra butiker och restaurang ska ha fyllt 16 år. Sökande till vårt lager ska ha fyllt 18 år. Ansök gärna så snart som möjligt då urval sker löpande, dock senast den 31 mars 2021. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via mail.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis