Inaktiv platsannons

Extrajobb som Servitris/Servitör på Brasserie Bouquet i Linköping

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Brasserie Bouquet är en välbesökt restaurangen belägen precis vid Stora Torget i centrala Linköping. Ambitionen att bli en självklar mötesplats för linköpingsborna. Vi vill med bra stämning bland personal och gäster skapa en harmonisk miljö för alla. Vi har väldigt brett utbud av mat, dryck. På våran året om-uteservering är ambitionen att skapa en oas mitt i centrala Linköping, precis vid Stora torget.
Är du nytänkande och tycker om att utveckla din arbetsplats, lockar det dig att stödja ambitionerna mot ständig utveckling och att bidra till den goda stämningen? Om så är fallet kan detta vara en tjänst för dig.


3 egenskaper vi uppskattar är:
*Ambitiös
*Socialt intelligent
*Mogen


Nu söker vi nya medarbetare till vårat populära Brasserie. Är du nytänkande och tycker om att utveckla din arbetsplats, lockar det dig att stödja ambitionerna mot ständig utveckling och att bidra till den goda stämningen? Om så är fallet kan detta vara en tjänst för dig.


Våran ambitionen är att bli en självklar mötesplats för Linköpingsborna. Vi vill med bra stämning bland personal och gäster skapa en harmonisk miljö för alla. Vi har ett väldigt brett utbud av både mat och dryck. På våran året om-uteservering är ambitionen att skapa en oas mitt i centrala Linköping, precis vid stora torget.


Som servitör/servitris på Brasserie Bouquet har du ansvar för en station i restaurangen eller på uteserveringen. Det krävs att du kan hålla dig fokuserad och lugn under stressiga stunder, samtidigt som du har fokus på att ge gästerna bästa möjliga service. En positiv inställning och nära till ett leende i alla lägen är egenskaper både vi och våra gäster värderar högt. Vi vill se att du utför dina arbetsuppgifter med glädje och yrkesstolthet.


Tidigare erfarenhet av branschen är meriterande men inget krav. Vi ser också gärna att du är nytänkande och initiativrik. Vi räknar med att anställningen startar under mars månad.

Publicerad den

18-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Linköping
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Linköping | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis