Inaktiv platsannons

Butiksmedarbetare - extra jobb och sommarjobb i Västerås

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/teknik, Bygg, Bilvård och Verktyg. Totalt marknadsför Biltema mer än 19 000 artiklar. Vår vision är att underlätta ekonomiskt för människor att ha bil, båt, bostad, verktyg samt fritidsartiklar av hög kvalitet och därigenom skapa en rikare fritid för alla. Biltema har idag totalt 148 varuhus i Sverige, Norge, Danmark och Finland varav 55 varuhus finns i Sverige. Biltema är ett starkt varumärke i en spännande expansion, som de närmsta åren kommer öppna ett 50-tal nya varuhus i Norden.



Om tjänsten

Som Butiksmedarbetare på Biltema är du en viktig del av kundernas upplevelse i varuhuset. Tillsammans med dina kollegor säkerställer du att kunderna får bästa tänkbara service. Din arbetsdag består av flera olika moment och varierar mellan varuplock, kassaarbete och arbete i kundservice. Tycker du om ett högt arbetstempo och kundmöten kommer du trivas i vårt café som är ett uppskattat vattenhål för våra kunder.

Om Dig

Kundens tid är värdefull och som medarbetare hos Biltema måste du kunna läsa av kundens behov. Vi söker därför dig som är en utpräglad servicemänniska och har kunden i fokus. Du gillar ett högt arbetstempo där du ständigt ställs inför nya utmaningar. Som person tycker du om att ta tag i saker, ser vad som behöver göras och vill ha ordning och reda runt omkring dig. Det kommer läggas stor vikt vid personlig lämplighet då du bland annat måste vara kommunikativ både på svenska och engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet från detaljhandeln och då gärna inom kundservice, kassa och reklamationshantering. För att snabbt komma in i rollen ser vi gärna ett brinnande intresse för vårt sortiment och produktområden eller caféverksamhet.

Givetvis delar du Biltemas värderingar Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet.

Rätt person på rätt plats

För att vi ska kunna lägga pusslet inför sommaren vill vi att du märker din ansökan i ditt personliga brev med den fetstilta texten för vilken eller vilka av nedan område som intresserar dig utöver de arbetsuppgifter som nämns ovan då vi söker följande:

- Ordinarie Butiksmedarbetare – ska kunna jobba extra/deltid från mars till augusti.

- Butiksmedarbetare med inriktning lager / varuplock - ska kunna jobba deltid från mars till augusti. Här krävs att du är morgonpigg och redo för leverans av Biltemas 19 000 olika artiklar. Vi ser väldigt positivt till tidigare erfarenhet av liknande uppgifter samt truckkort.

- Butiksmedarbetare med inriktning cykelförsäljning – ska kunna jobba deltid från mars till augusti. Här kommer du vara ovärderlig för våra kunder som vill njuta av sommaren på en av alla Biltemas populära cykelmodeller. Här krävs att du är intresserad av bland annat vad som skiljer de olika el cyklarna åt.

- Butiksmedarbetare med inriktning cykel/montör – ska kunna jobba extra/deltid från mars till augusti. Utöver ett intresse för cyklar ser vi gärna att du har ett tekniskt intresse och har en nyfikenhet att ta reda på hur saker fungerar.

- Butiksmedarbetare med inriktning kundservice – ska kunna jobba deltid från mars till augusti. Här krävs att du brinner för kundmötet och god service. Du är en problemlösare som ser helheten och inte är rädd för att fatta egna beslut.

- Butiksmedarbetare med inriktning café - ska kunna jobba deltid från mars till augusti. Här krävs att du kan jobba under ett högt tempo samtidigt som du är noga med att följa livsmedelshygienskraven.

Tveka inte att söka redan idag då urval sker fortlöpande och anställning kan därför ske innan annonsens eventuella slutdatum. För dig som visar framfötterna finns goda möjligheter till extrajobb även under höst/vinter.

Sista ansökningsdag : 2021.03.31

Arbetsplats/placering : Biltema Västerås

Anställningsform : Tidsbegränsad anställning

Sysselsättningsgrad : Deltid, extrajobb och sommarjobb

Lön: Enligt avtal

Arbetstider : Varierarande inklusive kvällar och helger

Frågor kring tjänsten : Varuhuschef Biltema Västerås, Andreas Walger, manager.vasteras@biltema.com

Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Välkommen och ladda upp ditt CV samt Personliga brev. Registrera din ansökan på Biltemas hemsida. Urval kommer att ske löpande och anställning kan därför ske innan annonsens eventuella slutdatum. Vänta därför inte för länge med att registrera din ansökan.

Biltema har gjort ett medvetet medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Västerås
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Västerås | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan