Inaktiv platsannons

Säljare Umeå

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Är du en stjärna på att snacka? Drivs du av att jobba mot mål och älskar att träffa nya människor? Då kanske det är just dig som vi letar efter!
Sector Alarm tillhandahåller en mycket efterfrågad produkt och tjänst, nämligen larm mot inbrott och brand. Vi söker nu dig som vill jobba som utesäljare på heltid på vårt kontor i Umeå och som vill utvecklas inom försäljning och kundbemötande.
Arbetet innebär att du tillsammans med dina kollegor är ute på fält och söker upp nya kunder för att boka och genomföra kundmöten. Där kommer du tillsammans med kunden gå igenom våra tjänster och produkter samt deras specifika behov och intressen, för att uppnå en så bra match som möjligt.
Rollen innebär framför allt försäljning men även service, rådgivning och möten med nya människor. Vår säljchef Viktor är dagligen med ute på fält och på kundmöten för att stötta, peppa och följa din utveckling hos oss. Du kommer därför ha ett nära samarbete med både Viktor och ditt team.
Vi ställer inga krav på att du ska ha jobbat med försäljning tidigare, utan vi ser till din personlighet och inställning. I kombination med din rätta inställning och vår upplärning samt utbildning kommer du att utvecklas och få erfarenhet för livet!
Kvalifikationer
Du är flytande i svenska
Du kan arbeta söndagar till torsdagar
Du kan arbeta från klockan 13-23
Du är prickfri i polisens belastningsregister

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Umeå
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Umeå | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan