Inaktiv platsannons

Kundtjänstmedarbetare för jobb på Kreta i Stockholm

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Vi söker flera kundtjänstmedarbetare till Teleperformance, för jobb i Chania på Kreta. Teleperformance är världens ledande leverantör av outsourcad CRM och kundservice. De är strategisk partner till många ledande företag globalt och nordiskt, och tillsammans med deras medarbetare så levererar de suveräna resultat inom kundservice och teknisk support. Teleperformance grundades 1978 i Paris, Frankrike och finns idag i 73 länder med mer än 300,000 anställda

Teleperformance samarbetar med marknadsledande och prisbelönta internationella TP-kollegor i Grekland sedan 2016 och kan därför erbjuda jobb mot den nordiska marknaden från fräscha lokaler i Chania på Kreta!

Kontoret på Kreta drivs av Teleperformance Nordic vilket innebär nordiskt ledarskap i grekisk kostym tillsammans med ca 170 härliga kollegor. De växer ständigt och har en riktigt härlig team-kultur på plats. Det finns alltid medarbetare att lära känna och stötta sig mot, och framförallt att utforska denna spännande ö med genom roliga upptåg och utflykter!

Dina arbetsuppgifter

Du ingår i ett kundserviceteam där du och dina medarbetare besvarar samtal i telefon från kunder i Sverige, teamet på Kreta består av 400 personer. Du arbetar i kundens system för att hantera, administrera och logga alla ärenden. Ditt mål är att leverera professionell och effektiv kundservice med hög kundnöjdhet som resultat. Till din hjälp har du support och coachning från teamledare och utbildare på plats.

På uppdraget så arbetar man enligt så kallat ”rullande schema”. Schemat innebär att man är schemalagd för arbete som kan vara både på vardagar såväl som under helger och fördelas som dagspass såväl som kvällspass. Öppettiderna varier beroende på vilket uppdrag man jobbar med. Normaltfårman ettschema som sträcker sig ungefär en månad i taget så att man enkelt kan planera sin tid på bästa sätt. Ett heltidspass innebär 8 timmar/dag och inkluderar totalt 45 minuter betald rast som ofta är uppdelad på en kortare och en längre rast under passet.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är utåtriktad och trivs i mötet med nya människor. Du är öppen för att flytta till Kreta under minst 6 månaders tid. Om du har tidigare erfarenhet av försäljning, service eller kundtjänst är detta en merit. Du behärskar det svenska språket på en mycket god nivå och kan även ta dig fram på engelska.

Om du talar ett ytterligare skandinaviskt språk är detta en merit.

Praktisk information om jobbet

Teleperformance ordnar och betalar flygbiljett, boende, praktisk hjälp på plats (så som bankkonto etc), intern utbildning inför arbetet samt erbjuder roliga personalaktiviteter.

Teleperformance samarbetar med en lokal fastighetsförmedling som gör att de kan erbjuda en rad olika boenden för deras medarbetare. Deras boenden är utspridda i olika områden kring Teleperformance kontoret (som ligger nära Chania). Vissa boenden har nära till strand eller kanske till exempel en pool att nyttja, medan andra boenden inte har det utan istället har andra fördelar, till exempel närhet till bergsmiljö, utsikt och vacker natur, eller ligger mer centralt i Chanias stadsmiljö.

De erbjuds både möjligheter att bo med en kollega i en delad lägenhet, eller ensam i studio (mindre lägenhet med kokvrå). Boenden fördelas i anslutning till din avfärd och Teleperformance tar gärna emot dina önskemål på förhand om vilket typ av boende du föredrar.

Lönen är delvis provisionsbaserad, och du har en grundlön och provisionstillägg. Lön i Grekland utbetalas 14ggr/år och inte 12ggr/år som i Sverige.

Publicerad den

18-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis