Inaktiv platsannons

Dansktalande säljare i Ängelholm

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Räckesbutiken är ett ungt och innovativt företag som säljer räcken för altaner, balkonger och inomhusmiljöer via Internet i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland, Österrike, Schweiz & Frankrike. Kunderna skräddarsyr på egen hand sitt räcke på vår webbsida, https://www.rackesbutiken.se och får varorna levererade hem till dörren. Räckesbutiken mottog under 2012 Erik Paulsson stipendiet "Årets entreprenörer på Bjäre – Ängelholm". Tack vare vår tillväxt har vi nu även tilldelats utmärkelserna DI Gasell 2016 & 2017 samt Superföretag 2016. Vill du vara med och skapa den bästa möjliga köpupplevelsen för våra danska kunder? "Flot service og lækre p

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Räckesbutiken är ett ungt och innovativt företag som säljer räcken för altaner, balkonger och inomhusmiljöer via Internet i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland, Österrike, Schweiz & Frankrike. Kunderna skräddarsyr på egen hand sitt räcke på vår webbsida, https://www.rackesbutiken.se och får varorna levererade hem till dörren. Räckesbutiken mottog under 2012 Erik Paulsson stipendiet "Årets entreprenörer på Bjäre – Ängelholm". Tack vare vår tillväxt har vi nu även tilldelats utmärkelserna DI Gasell 2016 & 2017 samt Superföretag 2016.

Vill du vara med och skapa den bästa möjliga köpupplevelsen för våra danska kunder? "Flot service og lækre produkter!" "Har oplevet en fantastisk god service fra den medarbejder, der under hele forløbet betjente mig."
 
Vill du vara ansiktet utåt och arbeta tillsammans med drivna kollegor som vill samma sak och trivs med varandra? Vill du vara med och påverka samt medverka till att vi på Räckesbutiken levererar något utöver det vanliga? Då bör du definitivt läsa vidare, kanske är det precis dig vi letar efter.
 
På Räckesbutiken, där ser vi till att skapa något unikt för varje kund. Genom våra 8st landsunika hemsidor beställer våra kunder måttanpassade glasräcken och ledstänger, som därefter tillverkas hos oss i Ängelholm och till slut levereras hem till dörren. Våra produkter finns hos nöjda kunder hela vägen från det nordligaste Norge till Korsika i söder.
Besök www.räckesbutiken.se eller www.gelaenderbutikken.dk för att få veta mer om oss och våra produkter.
 
Du kommer arbeta tillsammans med flertalet andra säljare och även ha support utav vår Backofficeavdelning. Därför är det viktigt att du trivs i grupp och ser det som extra motiverande att få göra saker ihop med andra, tillsammans är vi ändå starkast. Självklart behöver du även klara av att arbeta självständigt, strukturerat och med stor ansvarskänsla.
 
Mestadels möter och kommunicerar du på danska med kunder via telefon, mail och chatt. Med kunder över stora delar av norra Europa, så har vi såklart en avdelning med flertalet olika språk. Du förväntas att kunna danska på en professionell nivå, gärna modersmål. Mycket bra kunskaper i engelska, i såväl tal som skrift, är även något du bör ha. Vi pratar svenska på företaget och det är självklart en fördel att kunna det, men inget krav. 
 
Hos oss är ingen kund den andra lik, alla har olika utmaningar och önskningar för sitt räckesprojekt. Det är just detta som gör ditt jobb hos oss extra roligt och varierande. Vi tror på långsiktiga kundrelationer och gör alltid vårt bästa för att varje kund ska känna sig unik och bli nöjd med såväl service som produkt. Förstår du värdet av relationsskapande försäljning, då kommer du förmodligen trivas i tjänsten.
 
Du kommer primärt att hjälpa våra danska kunder hela vägen från fundering till lagd beställning. Ibland går det fort och ibland tar det längre tid, oavsett så hjälper du kunderna med såväl engagemang som lösningsfokus. Vi har högt uppsatta mål och vi behöver dig som trivs med det, som är redo att utmana både målen och dig själv samt vill fira när vi tillsammans slår dom.
 
Nu sitter du kanske och funderar på vilka egenskaper som krävs för att lyckas i rollen och arbetet. I punktform tror vi det skulle se ut ungefär såhär:
 
* driv och engagemang - du vill något och du tycker det är roligt
* fokus och struktur - nu jobbar vi och var börjar jag
* målmedvetenhet och resultatfokus - om jag gör såhär kommer detta hända
* kommunikativ och lyssnande - förståelse för både det som sägs och det som inte sägs
* ansvarsfull och energifull - du tar ansvar för ditt arbete och även för andras när det behövs
 
Vi gillar att skratta och ha roligt. Vi ser såklart att även du vill bidra till god stämning och massor med humor. Vem du är, vad du brinner för och vad du vill bidra med kommer att värderas högt. Vi, tillsammans på avdelningen, har stor möjlighet att påverka vårt arbete och utveckla det vi tror på. Så det blir extra bra om även du har denna ambition. Du kanske har det naturligt i dig eller så blir du stimulerad av andras idéer och är en fena på att ta saker från idé till handling.
 
Du kommer arbeta i helt nybyggda lokaler med egen träningslokal, spännande kunder, en unik produkt och med riktigt härliga kollegor.
 
Välkommen med din ansökan.
 
Vi tillämpar löpande urval. Vid eventuella frågor kring tjänsten, så uppskattar vi att kontakten sker via mail i första hand.
 
Vi undanber oss samtal och erbjudanden från rekryteringsföretag och andra som vill sälja annonser kopplat till denna platsannons.

Publicerad den

09-07-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Ängelholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Ängelholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis