Inaktiv platsannons

Säljare i Helsingborg

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Vi är en digital säljbyrå som hjälper företag att digitalisera sin säljprocess med hjälp av modern teknologi. Vi är redo att expandera ett av våra affärsområden och söker dig som vill vara med på resan.


Vad innebär rollen?
Som Account Manager hos Säljpitch.se arbetar du med befintliga kunder och nykund både över telefon och möten. I rollen som Account Manager så kommer du att agera som Digital-coach för såväl stora som mindre företag och visa hur de med enkla medel kan få sitt företag att växa. Du blir expert på att ta fram anpassade lösningar för företag och bygga långsiktiga relationer. Till din hjälp så kommer du kunna erbjuda trafik från Sveriges största sökmotor.


Vi söker dig som:
Du kommunicerar väl på både svenska och engelska. Du är mål- och resultatinriktad och en riktig teamplayer. Kanske har du en historia om hur du var på god väg att bli “fotbollsproffs”, innan du blev stoppad av en skada. Om du dessutom är en ödmjuk person som gillar att prestera kan det här bli en fullträff. Vi lägger stor vikt vid din personliga profil, men det är meriterande om du har arbetat med försäljning men inget krav.


Vi på Säljpitch.se erbjuder dig:
• Du får arbeta i en ung miljö som präglas av entreprenörsanda och framgång.
• Arbetsplats i hamntorget.
• Våra medarbetare älskar försäljning - och att ha kul på jobbet.
• Professionell coaching och utbildning i försäljning & digitalisering.
• Stora utvecklingsmöjligheter inom Säljpitch.se
• Hög provision
#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Helsingborg
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Helsingborg | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis