Inaktiv platsannons

DRIVNA SÄLJARE TILL TS KUNDTJÄNST - FAST MÅNADSLÖN + PROVISION i Stockholm

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower EN DAG PÅ TS KUNDTJÄNST
Som innesäljare på hos oss blir du en del av ett engagerat säljteam som tillsammans strävar efter att vara det bästa teamet på kontoret för att vinna priser som: resor, mobiltelefoner och dylikt. Men framförallt för att tjäna bra med pengar. Du jobbar alltså aktivt med att marknadsföra och sälja våra uppdragsgivares produkter och tjänster via telefon.

Som innesäljare på TS Kundtjänst så arbetar du alltid med en fast månadslön för en stabil inkomst. Utöver din fasta timlön så arbetar du med provision, vilket innebär att du även får betalt för allting du säljer. Enkelt, ju mer du säljer; ju mer tjänar du! Så om du vet att du är en riktig vinnare med ett leende som slår allt och en person som alltid ger 200% i allt du gör...

Vi erbjuder dig

- En fast månadslön plus provision
- Daglig coachning från våra erfarna och motiverande teamchefer
- Stora möjligheter till att klättra inom bolaget

Tidigare erfarenhet inom försäljning är meriterande men inte ett krav. Våra erfarna teamchefer jobbar hårt för att stötta dig och finns där för att hjälpa dig uppnå dina mål.

Utvecklingsmöjligheter

Med TSK´s unika försäljningskoncept skapar vi framtidens entreprenörer, därför är vi en språngbräda för unga människor som vill nå framgång i livet. Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare för unga ambitiösa människor som vill ut i arbetslivet, därför arbetar vi aktivt med att utveckla våra medarbetare och ger dem verktygen som de behöver för att lyckas inom försäljning. Som säljare hos oss kommer du gå igenom en tydlig och utvecklande karriärtrappa som följer din personliga utveckling.

Om ansökan Du söker tjänsten genom att att gå in klicka på SKICKA ANSÖKAN

Arbetstider
Heltid - Måndag till Fredag

Lön, ersättning och förmåner
Fastlön + Provision + Friskvårdsbidrag

Om anställningsvillkoren
Provanställning 6 månader med möjlighet till fast anställning. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakt Marcus Norling Rekryteringsansvarig på marcus.norling@tryggsam.com.

Lycka till!!

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis