Inaktiv platsannons

Nu söker vi en kundansvarig säljare till Stockholm med omnejd

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Expandermera ska vara våra kunders första val när de behöver hjälp med bemannings lösningar, inom bygg, väg och anläggning. Vår målsättning är att särskilja oss från våra konkurrenter genom att kombinera en uppsökande försäljning och samtidigt utgå från kundernas behov och utmaningar när vi erbjuder våra lösningar. Vi vill vara våra kunders kompetenta rådgivare som kan leverera alltifrån yrkesarbetare till tjänstemän och därigenom bli den självklara partnern när kunden behöver utföra sin entreprenad på ett säkert, tryggt och ansvarsfullt sätt.


Vi vill förstärka vår närvaro i Stockholm och söker därför ytterligare en kundansvarig säljare med tyngdpunkt på våra produktområden bygg och anläggning.

Tjänsten kommer att utgå från vårt huvudkontor.


Om rollen:

Som kundansvarig säljare kommer du att ha ett stort ansvar i att bevaka och skapa en god affärsrelation med potentiella och befintliga kunder. Tjänsten innebär både ny kunds-bearbetning samt merförsäljning mot befintliga kunder. En förutsättning för att lyckas är att ha en nära relation med marknaden, framförallt kunderna men även med insikt i platschefers, arbetsledare och andra beslutsfattare dagliga arbete antingen direkt eller via nyckelpersoner inom organisationen. Extra viktigt blir att snabbt kunna sätta sig in i kundens behov och att kunna presentera en hållbar lösning.


Arbetet som kundansvarigsäljare innebär även:


Projektbevakning. Inom regionen ha en väldigt god och uppdaterad kontroll på pågående och kommande projekt som efterfrågar de produkter och tjänster som Expanderamera erbjuder.
Hantera affären från start till slut.
Tät dialog med arbetsledare/projektledare under projektets utförande och aktivt deltaga så Expanderamera behåller en hög nöjdhet hos kunden för vår kundlösning och vårt utförande/leverans.
En viktig aktivitet för att särskilja sig från konkurrenter är att kontinuerligt besöka arbetsplatserna och skapa kundrelationer. Din roll är viktig i det arbetet.
Att arbeta aktivt med övriga Expanderamera för att alltid erbjuda/presentera hela tjänsteportföljen.
Alltid vara en ambassadör för Expanderamera och med en drivande framåtanda skapa nya möjligheter för marknaden och företaget.
Skapa relation och förståelse med föreskrivande led så som platschefer, hr personal och företagsledare.Vem är du?

DU drivs av försäljning där kunden finner ett mervärde hos oss och detta är självklart för dig. Vi behöver dig som har en tidigare erfarenhet av att sälja en kombination av produkt- och tjänstelösningar till B2B-kunder och där du är van att lyssna in kundernas behov innan du föreslår en lösning.

Vi tror att du har en tidigare säljerfarenhet från branscher som bygg, väg, entreprenad eller industri kombinerat med ett stort tekniskt intresse och förståelse. Du är van att samla ett team av kollegor för att tillsammans kunna få till en bemanningslösning som passar vår kund och du är van vid säljcykler som ibland kan vara årslånga.

Meriterande är om du har tidigare kunskap inom entreprenadjuridik och är van att tolka bestämmelser i lagar, förordningar och avtal och det är naturligt för dig att söka nya potentiella uppdrag i olika forum.

För att lyckas i rollen som kundansvarig säljare och som medarbetare på Expanderamera så ser vi att du är en målmedveten men ändå ödmjuk person som värdesätter laganda och är villig att ta fullt ägarskap och ansvar för ditt arbete.

Ett krav för tjänsten är att du har B-körkort. Tjänsten kan innefatta resor med övernattning någon gång ibland, men kommer att kunna planeras med god framförhållning.
Tjänstebil och alla andra tekniska lösningar som ger dig möjligheter att utföra ditt jobb på bästa sätt får du naturligtvis av oss.
Bra fast lön samt provision
Friskvårdsbidrag


Ansök snarast möjligt då urvalsprocessen sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jessica Löfström 0707748758 alt jessica.lofstrom@expanderamera.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis