Inaktiv platsannons

Studenter som vill arbeta dag och kväll sökes för kommande behov i Borås

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower För våra kunders räkning söker vi nu efter flexibla och drivna personer som är intresserade av att arbeta både dag och kväll.
Vi söker nu dig som är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50 procent och som vill arbeta 2-3 pass i veckan hos våra kunder inom lager och logistik.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som lagermedarbetare utför du sedvanliga arbetsuppgifter som plock och pack, truckkörning och lossning. Truckkort är inget krav men har du det så är det ytterst meriterande. Uppge det då i som behörighet i din ansökan.

Din profil
Vi söker dig som har studier eller annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 procent och som har flexibelt schema då det är viktigt att kunna hoppa in med kort varsel. Vi ser gärna att du har mer än två år kvar av dina studier. Vidare är du en person som har god arbetsmoral och är produktiv. Meriterande är om du arbetat inom lager och logistik tidigare och vet vad det innebär.

Krav:
- Studerande om minst 50 procent eller har annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50 procent.
- Kan arbeta minst två till tre dagar i veckan
- Kan arbeta dag och kväll
- Minst 18 år fyllda
- Flytande svenska i tal och skrift
- Körkort B och bil är inget krav men är meriterande

Vi har alltid ett stort behov av duktiga studenter som vill tjäna extra pengar. Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande, så skicka in din ansökan redan idag eller tipsa en vän!

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Publicerad den

09-07-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Borås
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Borås | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis