Inaktiv platsannons

Säljare säkerhetsteknik Helsingborg

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Avarn Security Systems (tidigare Nokas) är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet. Vi är rikstäckande och har kontor och butiker på flera orter i Sverige och är i en ständig tillväxtfas.

Om rollen:
Som säljare hos Avarn Security Systems bedriver du försäljning av produkter, lösningar och tjänster inom passage, CCTV, eller inbrottslarm. Rollen innefattar såväl omhändertagande av befintliga kunder som att öka bolagets totala försäljning genom att bearbeta nya kunder. Du skapar långsiktiga relationer med våra kunder och bidrar med en hög kompetens avseende säkerhetstekniska lösningar. Du behöver inte vara expert inom alla produktområdet utan kommer att stöttas internt av olika specialister. Vi erbjuder kontinuerliga utbildningar och möjligheten till vidareutveckling.


Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från mötesbokning, projektering, kalkylering, offertskrivning och förhandlingar samt att genomföra affären tillsammans med kund. Du håller en hög aktivitetsnivå och samarbetar med dina kollegor för att nå distriktets budgetmål. Med hjälp av Avarns tekniska lösningar skapar du affärer på marknaden inom distrikt Helsingborg och Malmö som innefattar Skåne och södra Halland.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet från säkerhetsbranschen och vill vara en konsultativ samarbetspartner till våra kunder. Du har tidigare arbetat med försäljning, projektering eller som tekniker inom passage, CCTV, eller inbrottslarm. Du har vana av att förhandla med personer på olika positioner och en förmåga att identifiera kundens behov för att kunna skapa bra säkerhetslösningar. Du har stor passion för människor, drivs av kundkontakt och att göra affärer.

Du är van att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor. Du rör dig fritt och jobbar på det kontor som passar bäst för dagen.
Grundläggande krav för rollen är goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort. För tjänsten får du inte förekomma i belastningsregistret.

Vi på Avarn jobbar gärna i team. Stämningen är öppen vänlig och vi har kul på jobbet.

Vi erbjuder:
Du erbjuds en roll i ett bolag med internationella expansionsplaner. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Du får arbeta i ett kompetent och sammansvetsat team på ett innovativt bolag som aldrig slutar att utvecklas. Du erbjuds förmånliga anställningsvillkor, förutom en fast lön, bonus och tjänstebil får du också tillgång till vår förmånsportal med en förmånlig friskvårdssubvention. Avarn har kollektivavtal vilket givetvis också omfattar en tjänstepension. Ansökningar hanteras löpande och tillträde efter överenskommelse.
Vid ansökan bifoga personligt brev och CV. Tillsättning sker snarast varför ansökningar kommer att hanteras löpande under ansökningstiden.


Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 000 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”.

Publicerad den

23-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Helsingborg
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Helsingborg | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis