Inaktiv platsannons

Varumärkesambassadör/säljare sökes till dyson i Stockholm

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Vi söker nu efter en driven säljare som vill anta en spännande utmaning och samtidigt företräda Dyson runt om i Stockholm. Om du är en person som har ett intresse för innovativa tekniska produkter och sälj så är denna roll perfekt för dig!

Dina arbetsuppgifter

- Sälja produkterna ute hos återförsäljare.

- I ditt ansvarsområde ingår även att informera kunder om Dyson och dess tekniskt unika produkter, samt säkerställa att ytan hos återförsäljaren är i gott skick.

Vi erbjuder dig

- Produktutbildning
- Att tillhöra två av de största retailbolagen i norden


Din bakgrund

- Vi söker dig som har sälj och butiksvana inom retail
- Säljutbildning är meriterande


Personliga egenskaper

- Du är en social person som lätt kommer överens med andra
- Du uttrycker dig väl både muntligt och i skrift i Svenska och Engelska
- Du är teknikintresserad och strävar efter att lära dig mer
- Du har ett genuint intresse för Marknadsföring
- Du är en bra säljare
- Du är service minded och stresstålig


Om Dyson

Dyson grundades 1993 och är ett brittiskt teknik/innovationsföretag som är känt för design och tillverkare av bl.a. dammsugare, handtorkar, bladlösa fläktar och värmare. Dyson är nu en av de marknadsledarna för innovation inom sina kategorier, med verksamhet i över 72 länder över hela världen, inklusive den nordiska marknaden. Dyson har vuxit från en man och en idé till ett teknikföretag med över 3 000 ingenjörer över hela världen.

Övrigt

Anställningsform: I detta uppdrag kommer du bli anställd av Nordic Retail Group men utföra arbetet åt Dyson.

Tjänsten är schemalagd främst på helger. Ca 10-15h per helg.

Tjänsten beräknas tillsättas inom kort, därför sker intervjuer löpande så ansök snarast. Frågor (ej ansökningar) om tjänsten kan ställas till: Wiede@nordicretailgroup.com

Om Nordic Retail Group

Nordic Retail Group är idag Nordens ledande expert inom bemanning, rekrytering och genomförande av säljdrivande aktiviteter. Vi grundades 1997 och finns idag lokalt representerade i alla 4 nordiska länder.

Nordic Retail Group har år efter år placerat sig på topplistor över Nordens snabbast växande företag. Vi har kunnat göra det eftersom vi hjälper våra kunder att lösa en av deras mest affärskritiska utmaningar: Hur de ska maximera sin försäljning. Vi vet att lösningen handlar om människor, konsten att attrahera rätt människor med rätt motivation och erfarenhet. Vi fokuserar alltid på att finna rätt person, inte bara att fylla en vakans. Genom det är vi med all tydlighet mer fokuserade på personer än funktioner. Vi strävar efter att vara en toppresterande arbetsgivare. Att attrahera, utveckla och uppskatta de bästa talangerna inom vårt område. Vi kallar det, Passion for People!

Besök gärna http://www.nordicretailgroup.com (http://www.nordicretailgroup.com/) för mer information

Publicerad den

18-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis