Inaktiv platsannons

Säljare/Marknadsförare Solceller i Sölvesborg

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Om Kundföretaget
Svea Solar är Sveriges största installatör av solceller med cirka 400 medarbetare och har verksamhet i ett flertal europeiska länder. Vi har funnits i 6 år och levererar nyckelfärdiga solcellsanläggningar till privatpersoner och företag där all installation utförs med vår egen personal. Vår vision är att bli Europas ledande aktör inom förnyelsebar energi och bidra till ett fossilfritt samhälle. Tillsammans med våra modiga medarbetare, en innovativ helhetslösning och samarbetet med IKEA blir det möjligt för solenergi att vara det enkla och självklara valet.

Arbetsuppgifter
Svea Solar letar nu efter en ny lokal säljare i området kring Sölvesborg. I rollen kommer du att få värdefull erfarenhet inom sälj och marknadsföring genom att jobba på ett av de snabbast växande företagen inom solcellsbranschen.

I rollen ingår:

- Åka ut till framförallt villakunder och säkerställa förutsättningarna på plats gör det möjligt att installera solceller.
- Utveckla sälj och marknadsföring i lokalt område.
- Skapa leads och hantera försäljningar.
- Uppföljning, utvecklande av kundkontakter samt merförsäljning.
- Övervaka din försäljning och CRM (Salesforce).
- Hantera sälj-pipeline.
- Ta hand om och jobba med kundförfrågningar från andra andra kanaler.


Ansvarsområdet är i trakten kring Blekinge & Skåne där du utgår ifrån Sölvesborgsområdet.

Vem är du?
För att trivas i rollen hos Svea är du ivrig att få vara med i ett snabbt växande företag med stor möjlighet att påverka världen till det bättre. Rollen kräver att du tar stort ansvar i planeringen av dina egna dagar samt våra kunders resa hos oss. Då du är ansiktet utåt för Svea Solar ställer denna roll även höga krav på att du är social och flexibel i din framtoning. Nöjda kunder och framtida ambassadörer är din mission.

För att trivas i denna roll tror vi att du gillar en vardag av högt tempo, många bollar i luften och en ständig kundkontakt. Att du är teknisk lagd, har ett intresse för förnyelsebar energi och solceller ser vi som en självklarhet.

Vi ser även att du:

- Arbetar självständigt med stort eget ansvar för att sälja mot uppsatta mål.
- Är bekväm att jobba i fartfylld miljö.
- Har goda kvaliteter inom muntlig och skriftlig kommunikation, både på svenska och engelska.
- Har goda kunskaper i Office-paketet.


Att ha erfarenhet inom sälj är ett plus, men viktigare är att du har lätt för att lära dig fort om säljprocessen och viljan att ta ett stort eget ansvar över att nå utmanande målsättningar.

Vi erbjuder
För oss är det viktigt att det är roligt att gå till jobbet varje dag. Vi erbjuder ett arbetsklimat med högt i tak och en formbar utveckling för dig som anställd. Du kan förvänta dig en ung, rolig och innovativ arbetsmiljö där alla strävar mot ett gemensamt mål - att nå ett hållbart samhälle. En god och hjärtlig gemenskap genomsyrar hela organisationen. Vi är ett starkt team av entreprenörer med kompetenser som solcellsingenjörer, installation, mjukvaru-utvecklare, professionella marknadsförare, företagsutvecklare med mera. Värt att nämna är att ledningens och VDs dörr alltid står öppen, vi älskar att spela pingis och vi har fika som är lite utöver det vanliga. Vi på Svea Solar tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetare.

Intresserad?
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ta chansen nu och var med och led utvecklingen mot ett förnybart Sverige med Svea Solar. Skicka gärna in ditt CV samt personligt brev. Vi önskar att du i ditt personliga brev skriver just varför du skulle passa in i denna roll.

Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan. Varmt välkommen att söka!

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Sölvesborg
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Sölvesborg | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis