Inaktiv platsannons

Säsongsanställd säljare med truckvana till Maxi Special Nacka i Stockholm

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Det här är ditt blivande jobb

Under högsäsongen är trycket stort på vår utemarknad där försäljningen av jord och gödning sker. Jorden kommer på pallar som lossas manuellt av truck. Därför söker vi dig med god truckvana till vår utemarknad och vårt grilltorg. Med vår satsning tillsammans med Weber är vi en av Sveriges största återförsäljare av grillar och grilltillbehör. Därför behöver vi säljare med både kunskap och intresse av grillning.Arbetet kommer även innebära en hel del försäljning både på utemarknaden och inne i butiken på vårt trädgårds- och grilltorg. Arbetet kommer vara förlagt på tidiga mornar, kvällar och helger. Vi ser helst också att du kan fortsätta arbeta hos oss under sommaren som sommarvikare.ICA Special är den del av ICA som arbetar med allt utom mat, till exempel husgeråd, kläder, böcker, lek samt grilltillbehör och förser ICAs 1400 butiker i Sverige. Funktionen ansvarar också för resultat och drift av ICA Maxi Special, en helintegrerad kedja med närmare 90 butiker som drivs i Maxi ICA Stormarknad. Vi har idag cirka 800 medarbetare och har en omsättning på cirka 3,6 miljarder kronor. Livs-delen i ICA Maxi Stormarknad ägs och drivs av enskild handlare.Vem är du?

Vi söker butikssäljare med fokus på truckförning och försäljning av grillar. B-körkort för truck och truckvana är ett krav. Då viss del av arbetet främst kommer att ske på vår utemarknad med fokus på att ta emot leveranser av jord och gödning söker vi dig som är en duktig och erfaren truckförare med motviktstruck. Den andra delen av arbetet kommer vara placerad på vårt säsongstorg inne i butiken där grill och grilltillbehör är i fokus. Har du erfarenhet att sälja dessa produkter är det meriterande.Som person är du noggrann, lösningsorienterad, älskar försäljning och att arbeta med människor. Du är van att arbeta i högt tempo samt med fysiskt arbete.Anställningsform

VisstidsanställningTillträde

2021-03-08Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis