Inaktiv platsannons

Säljare inom solenergi sökes i Kalmar

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Om Sesol AB
Sesol är ett företag som arbetar inom Solenergi och är en trygg partner för den som ska investera i en solcellsanläggning.

Solcellsmarknaden är en starkt växande bransch som är tätt sammankopplad med utvecklingen av batterier, energistyrning av fastigheter, integrerade solceller och byggnation av storskaliga solcellsparker. Dessa områden är något som vi på Sesol jobbar med dagligen. Vi tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetare med utbildning och certifiering.

Sesol är en helhetsleverantör inom solenergi och vi består idag av montörer, snickare, elektriker, projektledare, energiingenjörer och säljare. Huvudkontoret ligger i nyrenoverade lokaler i centrala Jönköping.

Vill du vara en del av ett växande företag som erbjuder bra utvecklingsmöjligheter samt bidra till att våra kunder producerar sin egen el från solceller? Skicka då in din ansökan redan idag, rätt person kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagArbetsbeskrivning


Vi söker nu en säljare som vill vara med och bidra till goda resultat och en trevlig stämning. Vi är idag ca 70 medarbetare med huvudsätet i Jönköping och har även utökat med kontor i Kalmar och Helsingborg. Här jobbar vi tillsammans i en trivsam miljö där alla tar eget ansvar för att nå sina mål. Vi tillämpar fast lön plus provision och vi arbetar måndag till fredag dagtid.Profil
Vi söker dig som är ansvarsfull och van vid att leverera goda resultat samt med tidigare erfarenhet inom försäljning. Du trivs i samspel med andra men jobbar även bra självständigt. Du har en hög social kompetens samt god vana vid att bygga kundrelationer.

Krav för att söka tjänsten är att du har erfarenhet inom försäljning. Tidigare försäljning till liknande kunder är meriterande.
Vad innebär det att arbeta som säljare hos Sesol i Kalmar?
- Mycket frihet under ansvar
- Bearbetning av främst lantbrukare & företag
- Goda möjligheter till utveckling
- Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Sesol och vår utveckling
- Goda förmåner som bland annat Bil, Telefon och Dator
Om anställningen


Lön: Fast och rörlig

Placering: Kalmar

Tillträde: Omgående

Anställningsvillkor: HeltidVälkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta HR-ansvarig på 036-41612 alternativt mejla oss på Jobb@Sesol.se. OBS:

Publicerad den

23-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Kalmar
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Kalmar | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis