Inaktiv platsannons

Praktikplats som relationsbyggande B2B innesäljare i Gothenburg

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Om jobbet

Om GM Moving Message

GM Moving Message AB ingår i koncernen Ocean Outdoor och är marknadsledande inom digitala storbildsskärmar för rörliga annonsplatser som finns runtom i Sverige. Vi har även annonsplatser på digitala skärmar ovanför kassalinjer. Detta innebär att vi kan erbjuda exklusiva reklamplatser för både stora och små företag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Nu söker vi efter dig som är intresserad av att göra praktik hos oss under våren 2021. Som praktikant hos oss kommer du att sitta vid vårt kontor i Sävedalen. De vanligaste uppgifterna under praktiken är prospektering, nykundsbearbetning, merförsäljning och rådgivande försäljning till kunder över telefon. Vi ser därför att du som praktiserar hos oss har en mycket god förmåga att hitta nya kunder samt att förvalta och bibehålla goda relationer till dessa. Dina verktyg i praktiken är telefon och mail.

Din profil

För att kunna göra praktik hos oss måste du ha en planerad praktik via antingen arbetsförmedlingen eller genom dina studier. Du är van vid att arbeta självständigt, ihärdigt och att planera dina uppgifter långsiktigt. Det är viktigt att du bemöter dina kommande kunder utifrån deras behov för att på så sätt kunna skapa en långsiktig relation. För att kunna lyckas hos oss är verbal förmåga och viljan att söka kontakt med människor över telefon grundläggande. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska.

Vi erbjuder

  • Introduktionsutbildning
  • Coachning på regelbunden basis
  • Tider 08.00 till 16.00 måndag till torsdag. Fredag 08.00 till 15.00
  • Publicerad den

    26-03-2024

    Extra information

    Status
    Stängd
    Önskad utbildningsnivå
    Annan
    Ort
    Gothenburg
    Antal timmar per vecka
    8 - 40
    Typ av kontrakt
    Sommarjobb
    Typ av jobb
    Omvårdnad
    Körkort önskas
    Nej
    Tillgång till bil önskas
    Nej
    Personligt brev krävs
    Nej
    Språk
    Svenska

    Omvårdnad | Sommarjobb | Annan