Inaktiv platsannons

Extrajobb som servitör/servitris på Överste Mörner i Linköping

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Överste Mörner Pub & Grill är en framåtsträvande restaurang i centrala Linköping belägen precis vid stadens hjärta; Stora Torget. På sommaren frodas torget och Överste Mörners uteservering fylls med gäster som kommit för att njuta av mat och dryck med goda vänner. Det är mycket liv och rörelse, så du som föredrar ett aktivt arbete med mycket att göra skulle förhoppningsvis finna arbetsglädje här. Inne i restaurangen möts du av en inbjudande miljö i äkta engelsk pub-anda med härlig musik i bakgrunden. Vi erbjuder en bred och variationsrik meny och har ett stort sortiment av dryck, med fokus på god öl i alla dess former. Vi söker dig som till exempel p

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Överste Mörner Pub & Grill är en framåtsträvande restaurang i centrala Linköping belägen precis vid stadens hjärta; Stora Torget. På sommaren frodas torget och Överste Mörners uteservering fylls med gäster som kommit för att njuta av mat och dryck med goda vänner. Det är mycket liv och rörelse, så du som föredrar ett aktivt arbete med mycket att göra skulle förhoppningsvis finna arbetsglädje här. Inne i restaurangen möts du av en inbjudande miljö i äkta engelsk pub-anda med härlig musik i bakgrunden. Vi erbjuder en bred och variationsrik meny och har ett stort sortiment av dryck, med fokus på god öl i alla dess former. Vi söker dig som till exempel pluggar på universitetet och vill jobba extra vid sidan om studierna. Inga krav på antal pass per månad och vi tar hänsyn till att det är är svårt att jobba under tentaperioderna.


Erfarenhet är mediterande men inget krav. Vi räknar med att anställningen startar under mars månad. Om du har sökt tjänsten tidigare men fått avslag är du välkommen att söka igen.




Som servitör/servitris på Överste Mörner har du ansvar för en station i restaurangen eller på uteserveringen. Det krävs att du kan hålla dig fokuserad och lugn under stressiga stunder, samtidigt som du har fokus på att ge gästerna bästa möjliga service. En positiv inställning och nära till ett leende i alla lägen är egenskaper både vi och våra gäster värderar högt. Vi vill se att du utför dina arbetsuppgifter med glädje och yrkesstolthet.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Linköping
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Linköping | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan