Inaktiv platsannons

Säljare region Väst till Aero Materiel AB i Gothenburg

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Är du en driven, resultatinriktad och teknikintresserad person som brinner för försäljning? Söker du en roll där du kan utvecklas som säljare? Då är det just dig vi söker till tjänsten som Säljare region Väst på Aero Materiel AB.

Aero Materiel AB (AMA) is a creative and visionary family business based in Småland, with a global field of work. We want to be best in our industri and we are an authorized distributor for leading manufacturers with access to the world's broadest product ranges in our niche. AMA´s headquarter and logistic center is located i Jönköping Sweden, with subsidiaries in Finland and China. 

Arbetsuppgifter
Som Säljansvarig på region Väst på AMA ansvarar du för både större och mindre kunder och projekt inom distriktet Västra Götaland, Halland, Värmland, Örebro samt Dalarna. Arbetsuppgifterna innefattar att genom hög personlig och digital närvaro samt proaktiv bearbetning etablera nya affärsmöjligheter samt utveckla befintliga kunder. Du arbetar med aktiv rådgivande försäljning i ett växande digitalt landskap samt personliga möten inom företrädesvis tillverkningsindustrin.

Med fokus på design, logistik och ekonomi inom nischen komponenter för att öppna, stänga och låsa luckor eller paneler erbjuder du en välsorterad produktportfölj av såväl standardprodukter som kundspecifika lösningar och tillhörande logistiklösningar med ett globalt perspektiv. Du har eget budget- och resultatansvar och arbetar i hela försäljningsprocessen från ex. besöksbokning, kundbesök, behovsanalys till offert, kundvård mm.

Arbetet sker i nära samarbete med kundens Inköpare och/eller deras Utvecklingsavdelning samt Produktchefer, Säljsupport samt Inköp & Logistik ”inhouse” på AMA i Jönköping. Du ingår i ett framåt och positivt team med gedigen samlad erfarenhet i en internationell och dynamisk miljö, du rapporterar till Försäljningschefen på AMA. Tjänsten är på heltid och innefattar resor upp till 3-4 dagar per vecka. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som brinner för försäljning samt att skapa affärer och nöjda kunder. Du trivs med ett arbete där du lägger en stor del av din tid på aktiv nykundsbearbetning samt att hitta nya affärsmöjligheter som utvecklar befintliga kunders verksamhet. Som person är du positiv, kreativ och får saker att hända. Vidare har du en god samarbetsförmåga, ett strukturerat arbetssätt samt en förmåga att driva saker och ting i mål.

Vi önskar att du har något eller några års arbetslivserfarenhet inom uppsökande teknisk försäljning B2B med dokumenterat goda resultat. Vi ser gärna att du har en god kommunikationsförmåga på svenska och engelska i tal och skrift samt en god teknisk förståelse. Erfarenhet från tillverkningsindustri är meriterande men inget krav. Du behöver ha en god datavana med erfarenhet från Office paketet, digitala mötestjänster ex. Teams samt affärssystem och du är bekväm i att kommunicera och bygga relationer även digitalt. Giltigt B-körkort är ett krav.

För dig som vill ta nästa steg som säljare, erbjuder vi en spännande tjänst där du får möjlighet att utvecklas genom aktivt stöd, produktutbildning och coachning. Du kommer ha möjlighet till att självständigt strukturera upp och planera arbetet i enlighet med företagets mål i ett stabilt och kvalitetsmedvetet bolag.

Information
För mer information om tjänsten vänligen kontakta Rekryteringskonsult Niklas Lindomborg som nås på 0727-125573. För mer information om företaget: www.aeromateriel.com.

Intressant?
Varmt välkommen att söka tjänsten via denna länk: https://rekryteringshuset.varbi.com/se/apply/positionquick/372301/
Vi tittar löpande på ansökningar som kommer in.

Publicerad den

09-07-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Gothenburg
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis