Inaktiv platsannons

Extrajobb - tysktalande barnvakt i Malmö

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Upgrades erbjuder ett unikt koncept för barnpassning där pedagogik och språkutveckling står i centrum.

Om uppdraget
Vi söker efter en pedagogisk och engagerande barnvakt åt en 9-årig. Barnpassningens fokus ska ligga på det tyska språket, barnets nuvarande nivå är mycket lågt vilket kräver att barnvakten, förutom obehindrade kunskaper i tyska, även har mycket goda kunskaper i svenska.
Barnpassningen förläggs en gång i veckan, under flexibla tider. Varje tillfälle är 2,5 timme. Observera att du bör ha en annan huvudsaklig sysselsättning då detta endast är ett extrajobb. Vi ser detta som en långsiktig relation och söker dig som är tillgänglig minst 3 månader framåt. Vid en anställning som barnvakt på Upgrades begär vi ett utdrag ur belastningsregistret.


Din profil
Som barnvakt på Upgrades är du engagerad, lekfull och har kreativa idéer på hur språket kan vävas in i barnpassningen. Vi söker dig som är:
Naturligt ansvarstagande, tålmodig och säkerhetsmedveten
Genuint intresserad av barnomsorg och språk
Pålitlig, trygg och professionellKrav
Obehindrade kunskaper i tyska
Mycket goda kunskaper i svenskaOm Upgrades
Upgrades är ett språkutbildningsföretag som erbjuder skräddarsydd privatundervisning, språkläger samt språkfokuserad barnpassning. Besök vår hemsida för mer information: www.upgrades.se
Observera att vi rekryterar löpande och att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka in ditt CV samt personliga brev till work@upgrades.se

Publicerad den

29-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Malmö
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Malmö | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis