Inaktiv platsannons

Suez Recycling i region öst söker en säljare i Knivsta

Om tjänsten

SUEZ är en hållbar samarbetspartner inom återvinning och avfallshantering på lokal, nationell och global nivå. Läs mer om vår verksamhet i Sverige och i världen, våra värderingar, vår historia och vårt kundfokus på www.suez.se. Här finns även information om våra lediga tjänster. Gå till 'Karriär'.

Rekryteringen är ett samarbete mellan Suez och Jefferson Wells en del av ManpowerGroup och du blir anställd hos Suez.

Suez Recycling i region öst söker nu en säljare med inriktning på proaktiv försäljning.

Suez Recycling AB erbjuder långsiktiga återvinningslösningar och samarbetar idag med företag och verksamheter i alla tänkbara branscher. Genom att välja Suez får kunden en nära och engagerad partner med lokal känsla och kännedom, med fokus på miljö och ekonomi på ett sätt som ger bästa möjliga utfall utifrån kundens avfall.

Suez är marknadsledande inom återvinning, farligt avfall, bygg, marksanering, vattenhantering och har under årens lopp tagit fram banbrytande och innovativa lösningar som förenklar vardagen för våra kunder. En av våra mer framgångsrika lösningar är EcoSimplex för farligt avfall.

Du har en nära dialog med regionens övriga säljare då ni tillsammans arbetar för att optimera försäljningen så att kunden upplever bästa möjliga service. Du rapporterar till Säljchefen i Region Öst. Suez är ett globalt företag med verksamhet över hela världen.

Vi söker dig som

 • Är sugen på en ny utmaning
 • Vill vara med att bygga vår försäljning inom alla våra segment
 • Vill lära sig vår verksamhet från grunden
 • Är drivande, serviceorienterad, strukturerad och kommunikativ.
 • Kvalifikationer och erfarenhet

 • Erfarenhet och intresse av försäljning och säljprocesser.
 • Du är en serviceinriktad och proaktiv person.
 • Gymnasial utbildning, flytande svenska i tal och skrift.
 • Brinner för miljöbranschen.
 • Personliga egenskaper

  Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt.

  Vi tror att du har en hög integritet, känner dig trygg i din roll, samt är noggrann och flexibel. Vidare är du prestigelös som person, har förmåga att lösa problem och är duktig på att prioritera. Vi hoppas att du är en positiv person som bidrar till att föra vår verksamhet framåt med energi och kompetens.

  För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

  Tjänsten är heltid och placering är på vårt kontor i Knivsta.

  Jefferson Wells är din partner i rekryteringsprocessen. På Jefferson Wells är vi specialister på att matcha din kompetens med din nästa utmaning.

  Sök tjänsten idag!
  Detta är ett samarbete mellan Suez och Jefferson Wells Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotte Åvall på telefonnummer: 08 452 33 74 eller via e-post: charlotte.avall@jeffersonwells.se. Vi arbetar med ett löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

  Vi ser fram emot att höra från dig!

  Publicerad den

  29-12-2021

  Extra information

  Status
  Stängd
  Önskad utbildningsnivå
  Annan
  Ort
  Knivsta
  Antal timmar per vecka
  8 - 40
  Typ av kontrakt
  Sommarjobb
  Typ av jobb
  Omvårdnad
  Körkort önskas
  Nej
  Tillgång till bil önskas
  Nej
  Personligt brev krävs
  Nej
  Språk
  Svenska

  Knivsta | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

  Registrera dig nu!

  Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

  Registrera dig gratis