Inaktiv platsannons

Kundtjänstmedarbetare som vill ta nästa steg som IT-support i Stockholm

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Är du i början av din karriär och sitter just nu som kundtjänstmedarbetare där du drivs av att hjälpa andra och har ett brinnande intresse för IT? Då kan du vara precis den som vi på Tavana IT söker efter!

Denna roll som supporttekniker ger dig en bred och värdefull grund inom IT och är en bra start för att utvecklas inom branschen. Du kommer att sitta placerad hos en utav våra kunder i centrala Stockholm där du kommer att arbeta i en större företagsmiljö med fart och mycket utvecklings/karriärs möjligheter. Ta chansen att tillsammans med oss på Tavana IT ta nästa steg i din karriär som supporttekniker!

ARBETSUPPGIFTER

Som first line supporttekniker arbetar du tillsammans med ett gäng härliga kollegor där du pedagogiskt hjälper användare via telefon och/eller mail med IT-relaterade problem. Dina primära arbetsuppgifter är att ge support via telefon, mail och fjärrstyrning, samt registrera inkommande ärenden i ett ärendehanteringssystem. Bland arbetsuppgifterna finns hantering av konton i Active Directory och felsökning relaterat till Windowsmiljö och kundspecifika applikationer.

VI SÖKER DIG SOM HAR

- Tidigare erfarenhet inom kundtjänst och telefonvana
- Hög social kompetens
- Alltid har god service i fokus, mot kund och kollegor
- Förmågan att hantera krävande användare
- Engagemang och förståelse för användarens utmaningar med IT
- Gillar problemlösning och är lösningsfokuserad
- En vilja att förbättra och utveckla verksamheten
- Tar ansvar för de arbetsuppgifter som du handhar


Du har ett genuint intresse för teknik, en vilja att utvecklas samt ett driv att hjälpa andra. I ditt förhållningssätt till kollegor och kunder är du lyhörd, öppen för andras lösningar och erfarenheter samtidigt som du gärna delar med dig av dina kunskaper och får saker att hända. Vi ser gärna att du har minst gymnasiekompetens med fördel inom IT samt sex månaders till ett års erfarenhet inom kundtjänst eller annan roll som innehåller kundkontakt via telefon, mejl eller chatt.

Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

INFORMATION

Plats: Stockholm
Befattning: Heltid 100%
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Varierar mellan 06-22 samt helgarbete kommer förekomma.

LÅTER DET INTRESSANT?

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. Skicka in ditt CV till oss redan idag via ”Skicka ansökan”.

Har du frågor gällande tjänsten, vilka Tavana är eller konsultrollen så är du välkommen att skicka mail till info@tavana.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad den

23-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis