Inaktiv platsannons

Säljare med visst KAM ansvar, Stockholm Mälardalen

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Polynova Nissen AB söker en engagerad och driven Säljare, med visst KAM ansvar placering Stockholm distrikt Mälardalen:

Vi söker en Säljare med visst KAM ansvar - är det du?

Polynova Nissen AB är inne i en fas med ökat fokus på försäljning och utveckling av verksamheten och söker därför en säljare som ska stötta vår säljorganisation för att driva försäljningen på våra befintliga kunder och öka på nya områden. Hos våra kunder kommer du att i första möta Säljchefer, kategori- och inköpschefer. Du kommer även att arbeta med viss utbildning för våra kunder avseende våra produkters fördelar. Våra kunder är mycket varierande från bl. a Kontorsfackhandel, Färghandel, Industri och Byggrossister och Återförsäljare inom fackhandel. Du rapporterar till vår försäljningschef.

Välkommen till ett företag med blicken uppåt Vi ser att du är van i säljrollen med blick för affärer, är du välbekant bland våra kunder sedan tidigare med en liknande portfölj och har du jobbat som säljare inom plastindustrin är det givetvis meriterande men inte avgörande.

Det allra viktigaste för oss är att du har en passion och driv för egna, teamets och företagets säljmål. Samtidigt tycker vi det är viktigt att ha en balans mellan jobb och fritid för att fungera som bäst när det gäller - i alla lägen! Vi gillar att du är målmedveten och arbetar strategisk för att uppnå de säljmål företaget sätter för dig personligt, för säljteamet och företaget.
Du väntar inte på samtalen - du ligger före! Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Du har B körkort och är van vid att arbeta digitalt.

Vi erbjuder Du kommer att få arbeta med ett av marknadens starkaste och mest välkända produktsortiment i ett väl sammansvetsat gäng där vi hjälper varandra och arbetar med varandras kunder. Vi erbjuder bland annat fast lön med bonus samt tjänstebil.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis