Inaktiv platsannons

Säljare till ny satsning i Strömstad

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Svensk Säkerhetstjänst är ett familjeägt företag som grundades 1956 i Nässjö. Vi var först med att ta fram den ”päronformade” nyckelbrickan som tidigt blev en succé och genom åren har vi skickat ut miljontals nyckelbrickor till svenska befolkningen. Vi är ett företag som vill förmedla trygghet och bra service! 1999 utökade vi vår produktportfölj genom att ta fram spärrtjänsten för korten i plånboken & mobilen som är en väldigt populär tjänst i dagens läge. 2013 blev SST en mobiloperatör genom att starta dotterbolaget SST NET som haft en stadig utveckling för varje år som gått sedan start. 2020 lanserade vi på SST även DNA-Märkningen som både Polis &a

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Svensk Säkerhetstjänst är ett familjeägt företag som grundades 1956 i Nässjö. Vi var först med att ta fram den ”päronformade” nyckelbrickan som tidigt blev en succé och genom åren har vi skickat ut miljontals nyckelbrickor till svenska befolkningen. Vi är ett företag som vill förmedla trygghet och bra service!
1999 utökade vi vår produktportfölj genom att ta fram spärrtjänsten för korten i plånboken & mobilen som är en väldigt populär tjänst i dagens läge. 2013 blev SST en mobiloperatör genom att starta dotterbolaget SST NET som haft en stadig utveckling för varje år som gått sedan start. 2020 lanserade vi på SST även DNA-Märkningen som både Polis & Försäkringsbolag rekommenderar!
Vi är ett innovativt företag som alltid vill ligga i framkant och erbjuda våra kunder den absolut bästa servicen!
Vi har i dagsläget ca 100 000 kunder i Sverige och SST:s huvudkontor ligger Helsingborg medan SST NET:s kontor ligger ett par mil söderut i Landskrona.
I augusti 2020 öppnade vi dessutom en egen säljavdelning i Helsingborg som ligger separat i en nyrenoverad lokal där vi haft en fantastisk utveckling senaste månaderna.
Vi har dessutom samarbetspartners som finns i både Malmö, Göteborg, Jönköping & Umeå för att nämna några.
Vi har efter en lång tids planerande bestämt oss för att göra en satsning i Strömstad och söker nu efter 10 personer som vill jobba inom försäljning!
Du som söker får gärna ha erfarenhet av att jobba inom försäljning tidigare även om vi bedömer personligheten mest under intervjun. För att lyckas hos oss så ska du ha viljan att lyckas, du behöver vara driven och professionell i ditt arbete, men också gilla att jobba i ett högt tempo samt efter uppsatta mål.
Lokalen ligger centralt i Strömstad och där är vår plan att ha ett ”sst-rum” där vi ska ha 6st säljare som via telefonen erbjuder våra säkerhetstjänster men också ha ett ”sstnet-rum” där 4st säljare via telefonen ska erbjuda vår mobillösning. Med tiden ska samtliga säljare på plats kunna sälja samtliga tjänster vi har!
Vi kommer ha en säljledare per rum som ansvarar för gruppen resultat samt sin egen försäljning och vi kommer jobba både mot privatpersoner och företag
Avtal: Marknadsmässig grundlön + provision & månatlig bonus.
Vi erbjuder provanställning i 6 månader som sedan övergår i en tillsvidareanställning.
Tjänsten innefattar en heltidstjänst mellan klockan 9-17 måndagar - fredagar.
Ett krav för att söka denna tjänst är att man ska kunna svenska språket i både tal och skrift.
Uppstart av tjänst är löpande. Med andra ord kommer vi starta igång verksamheten när vi hittar rätt typ av personal för denna satsning.
Välkommen in med din ansökan redan idag!

Publicerad den

29-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Strömstad
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis