Inaktiv platsannons

Driven säljare till litet importbolag i Gothenburg

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Vi är ett ungt och uppstudsigt företag som främst jobbar med att tillhandahålla lastsäkrings- och förseglingsutrusting till företag på den Svenska marknaden. Våra kunder är främst logistik- och exportbolag och storleken varierar från några av Sveriges allra största bolag till egenföretagare runt om i landet.


Vi söker nu en driven säljare med uppgift att anskaffa nya kunder och underhålla befintliga kundrelationer. Det handlar om att skapa förtroende och identifiera sätt att skapa värde för våra kunder. Vi jobbar med långsiktiga kundrelationer. Som säljare här får du direkt en viktig roll och ett stort ansvar. Du förväntas vara dedikerad både till försäljning, din egna personliga utveckling och företagets utveckling. Det innebär bland annat att du förväntas ställa mycket frågor, aktivt leta reda på ny information, läsa på om regelverk och produkter, vara nyfiken på kunders behov och utmaningar, boka möten (digitala just nu), identifiera nya marknader och definiera vilket stöd du behöver för att fokuserat och effektivt kunna göra ditt jobb.


Du kommer jobba nära bolagets ägare som du bollar ideer med, får hjälp från och gör avstämningar till. Det finns också en orderhanterare som avhjälper dig med pack-och-plock. Vi håller också på med ett omfattande digitalt utvecklingsprojekt som i viss utsträckning kommer formas efter behov du identifierar. Alla hjälps åt i bolaget och du kommer därför tidvis även behöva syssla med annat än renodlad försäljning, exempelvis orderplock mm.


Huvudsakliga arbetsuppgifter:
* Ringa kallsamtal till potentiella kunder
* Underhålla relationer till befintliga kunder
* Hjälpa kunder med att hitta lösningar för sina lastsäkrings- och förseglingsutmaningar


Exempel på sekundära arbetsuppgifter:
* Söka upp och utvärdera nya produkter och sortiment
* Uppdatera produktsidor/skapa content
* Hantera digitala marknadsföringsmedel som adwords etc
* Driva kampanjer
* Orderhantering och lagerplock
* Inköpsplanering


Det är viktigt att du är självgående, uthållig, initiativtagande, nyfiken, bra med siffror och utåtriktad.


Det är meriterande om du har erfarenhet inom logistik/förtullning/lastsäkring etc. Men det viktigaste är din attityd och person. Du kommer få grundläggande utbildning inom området och vidareutbildning utefter dina behov och önskemål. Mycket kan dock laras genom att vara nyfiken och driven. Det förväntas också att du flytande hanterar grundläggande matematik/ekonomi-beräkningar så som procent och täckningsbidrag etc.


Vi erbjuder en arbetsmiljö med stora friheter, gemytlig stämning, god och glad laganda, en entusiastisk can-do attityd, fast lön med möjlighet att själv anpassa din arbetstid 50-100%. Företaget ligger på norra Hisingen i egna lokaler med kontor och lager.


Digitala intervjuer sker löpande tills vi hittat rätt person.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Publicerad den

29-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Gothenburg
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis