Inaktiv platsannons

Säljare till Jobzone Stockholm, Team Logistik

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower På Jobzone Logistik i Stockholm, befinner vi oss i en stark tillväxtfas och vi söker dig som vill vara med och driva oss mot nya höjder.

Du kommer ingå i ett team där prestigelöshet och samarbete är viktigt. Det är högt i tak och vi stödjer varandra både i framgång och motgång.

Om tjänsten
Att jobba som säljare på Jobzone innebär i korthet att du identifierar eventuella personalbehov hos nya och befintliga företagskunder samt ansvarar för att sälja in Jobzones tjänster inom bemanning och rekrytering. För varje affär du tar hem hjälper du våra kunder att växa, samtidigt som du bidrar till arbetsmöjligheter för arbetssökanden.

Tjänsten innebär mycket eget ansvar, där du själv planerar dina dagar. Du sätter upp mål som bidrar till din egen utveckling inom din försäljning och för att nå goda resultat. Självklart med stöd och riktlinjer från chef, säljcoacher, system och inte minst dina kollegor.

Du har ansvar för att skriva offerter och avtal vilket gör att du måste ha en väl utvecklad förmåga att räkna på både mindre och stora affärer. Du kommer också ha ett nära samarbete med konsultchef och rekryterare, där vi gemensamt arbetar för att i slutänden nå det bästa resultatet.

Arbetsuppgifter
Din huvuduppgift som säljare hos Jobzone innebär att du bygger och utvecklar dina egna kundrelationer. Till att börja med handlar det mycket om prospektering och mötesbokning, men allt eftersom, mer djupare samarbeten och mer komplexa affärer.

Exempel på en vanlig dag som säljare hos oss innebär att söka upp och kontakta nya företag och personer samt utföra personliga möten med fokus på behovsanalys och kundnöjdhet. Då du kommer ingå i Team logistik är huvudfokus på kunder inom logistikbranschen (Transport och Lager).

Din huvudsakliga sysselsättning kommer som angetts vara sälj, men med ett visst kund- och personalansvar.

Vem söker vi till denna tjänst?
Du är en person som mår bäst när du lyckas, du når och ofta överträffar de uppsatta målen – både genom egen insats och passion men också i nära samarbete med dina kollegor. Du pushar dig ständigt till att nå längre, med en inre drivkraft för att ta dig över hinder, så länge du vet att det lönar sig. Du vet att det är i mötet med kunden som framgår sker. Det är främst din potential och dina personliga egenskaper som avgör om du kommer lyckas och trivas i rollen som säljare.

Vi söker dig som
- Har tidigare säljerfarenhet, gärna med bemanning och rekryteringstjänster eller med en bakgrund inom transport och lager
- Du är orädd och vågar utmana dig själv.
- Du är målinriktad och beredd att kämpa för att nå dina mål
- Du är ansvarstagande och arbetar med hög kvalitet
- Har en god affärsförståelse och viljan att skapa goda och hållbara kundrelationer
- Är bra på att lyssna och förstå andra människor
- Är medveten om både dina styrkor och svagheter
- Har B-körkort
- Har goda kunskaper i Svenska och grundläggande kunskaper i Engelska
- Du har en god datorvana och har lätt att hantera CRM-system

Meriterande
- Om du har du arbetat i Intelliplan, Oneflow och Upsales.
- Eftergymnasial utbildning inom försäljning, ekonomi, marknad eller liknande

Villkor och förmåner
- Tjänsten är till en början en visstidsanställning men kan leda till en tillsvidare och utgår från vårt kontor vid Globen.
- Fast månadslön samt del i vårt vinstdelningssystem efter en provanställning på 6 månader
- Möjlighet till tjänstebil enligt uppsatt bilpolicy
- Friskvårdsbidrag
- Försäkring och pension enligt kollektivavtal

Känner du att just du skulle kunna bidra till Jobzones framgångar i denna roll? Vill du jobba med ett härligt gäng med stark gemenskap och högt i tak? Tveka inte att söka redan nu, för tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om Jobzone:


Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag och vi har ca 50 lokala kontor i Sverige och Norge. Alla med stora kunskaper om sin marknad och vi jobbar utifrån dig som medarbetare i fokus: vår vision att skapa framgång för individer och organisationer!


Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone. Du blir anställd på heltid, du är försäkrad och får pensionsavsättning. Självklart har vi kollektivavtal och är medlemmar i Kompetensföretagen.


Dessutom finns det alltid någon nära som ställer upp för dig. Det är en självklarhet, vi vill vara branschens bästa arbetsgivare!


Som anställd hos Jobzone finns en mängd karriärmöjligheter. Vi finns inom många branscher och verkar i stora delar av Sverige och Norge - vart är ditt nästa drömjobb inom Jobzone?

Publicerad den

18-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis