Inaktiv platsannons

Fantastiska Sommarjobb på Gröna Lund i Stockholm

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Som medarbetare på Gröna Lund har du en av huvudrollerna i en magisk föreställning. Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för över 1,5 miljon barn och vuxna varje år. Nu söker vi efter nya stjärnor som till säsongen 2021 vill vara med och skapa magiska upplevelser för alla våra gäster!

Under en sommar hos oss kan du bland annat få snurra sockervadd och skopa glass, coacha gäster i våra femkampsspel, kasta mattor i lustiga huset, grilla hamburgare, servera langos och mycka annat. De olika roller som vi söker till säsongen 2021 är; Parkfoodvärd, Kioskvärd, Butiksvärd, Spelvärd, Kassavärd, Attraktionsvärd, Entrévärd, Säkerhetsvärd och värd till Gästservice.

Oavsett tjänst så letar vi efter dig som trivs i rampljuset, brinner för gästmötet och alltid vill överträffa våra gästers förväntningar. Du kan kommunicera på svenska såväl som engelska. För de flesta tjänster behöver du vara minst 18 år, men vi har även några tjänster för dig som är minst 16 år.

Mer om tjänsterna

Våra tjänster är säsongsanställningar med start i april, maj eller juni och sträcker sig till augusti eller september. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong och är anpassade efter verksamhetens öppettider där schemat varierar mellan arbete på dagtid, kvällar och helger.

Vi har inget sista ansökningsdatum men urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!



Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan