Inaktiv platsannons

Säljare i Stockholm

Om tjänsten

Om jobbet

Bli vår nästa stjärnsäljare!

Svensk Vårdsupport är på jakt efter nästa stjärna som ska arbeta med relationsbaserad försäljning. Vi arbetar mot höga mål och erbjuder coachning och kompetensutveckling inom försäljning för dig som matchar våra ambitioner. Bli en stjärnsäljare hos oss!

Företaget

Svensk Vårdsupport är ett bemanningsföretag med starkt affärsfokus som arbetar med relationsbyggande försäljning. Företaget har varit verksamt sedan 2010 och rymmer ca 30 års erfarenhet från vårdbemanning hos våra medarbetare och ledare. Svensk Vårdsupport är på en tillväxtresa och siktar på att inom ett par år vara ett av de största och mest framgångsrika leverantörerna av vårdpersonal i hela landet.

Vi arbetar med höga mål och fokus på personlig utveckling. Hos oss får alla medarbetare möjlighet till coaching av seniora kollegor och ledning. Engagemang och driv är något vi hyllar och gärna belönar. Du med höga ambitioner kommer få alla verktyg du behöver för att bli nästa stjärna hos oss på Vårdsupport. Vi har även en ”högt i tak kultur” där vi inte duckar för en afterwork och sportar med både pingis, golf och paddel. Vi gillar fartfyllda kick-offer och våra julbord vill du definitivt inte missa. Vi tror att en lekfull och ambitiös säljkultur är nyckeln till framgång.

Om tjänsten

Du kommer arbeta som bemanningssäljare vilket är en relationsbaserad försäljningsroll som går ut på att ringa, matcha och sälja in konsulter till våra kunder runt om i landet. Du bibehåller och stärker relationer med konsulter och värvar dem till din konsultpool. Därefter bokar du in konsulterna på något av Vårdsupports många uppdrag inom vården runtom i Sverige.

Karriär och lön

Vi erbjuder möjligheter att göra en säljkarriär inom bemanningsbranschen och tjäna en hög lön när du presterar och levererar resultat.

Den vi s öker

Vi söker dig som har talang inom försäljning, tror på dig själv och drivs av möjligheten att kunna påverka din lön och tjäna bra genom att jobba hårt och smart. För att uppnå goda resultat krävs det att du är självgående, strukturerad och målinriktad. Du är en person som gör vad som krävs för att uppnå dina och företagets mål. Du är också öppen för att lära dig nya saker och vill ständigt utvecklas som säljare. Du ska i grund och botten gilla och tro på försäljning och se möjligheter inom det området. Vi ser också att du är en lekfull person som gillar att vara aktiv, sportig och att prestera.

Låter detta som något för dig? Skicka in en ansökan så kanske det är du som blir vår nya stjärnsäljare!

Publicerad den

18-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis