Inaktiv platsannons

Riksbyggen söker kvalificerad säljare i Gothenburg

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Inom Riksbyggen Bostad, Region Sydväst är vi ca 110 medarbetare och inom Säljorganisationen 15 personer. Vi söker nu en säljare till vår sälj- och marknadsavdelning inom affärsområde Bostad med placering i Göteborg.

Vad erbjuder vi?
Riksbyggens säljare har några av de mest utvecklande och breda uppdrag en säljare inom bostadsmarknaden kan ha. Man jobbar långsiktigt i bostadsprojekten och är ofta med redan i ett tidigt skede. I samverkan med sälj- och marknadsansvarig och projektledare bidrar säljaren med sin marknadskompetens och erfarenhet. Säljaren har den initiala kontakten med kunden och följer dem sedan genom visningar av våra bostäder, avtalstecknande och inredning, ända till inflyttning. Säljaren är med andra ord ett av Riksbyggens viktigaste ansikten ut mot kund.

Hos oss får du en intressant tjänst med goda möjligheter att utvecklas och få vara med och göra skillnad på riktigt. Riksbyggen är ett rikstäckande och ekonomiskt välmående företag med en verksamhet som bygger på starka värdegrunder.

Vem är du?
Du har väldokumenterad erfarenhet av strukturerat försäljningsarbete, gärna med bostadsrätter eller småhus. Du har ett stort intresse av bostadsmarknadsfrågor och nytänkande kring försäljningsgrepp och van vid avtalshantering. Det är meriterande och önskvärt om du har erfarenhet som mäklare eller mäklarassistent. Du har talang för att arbeta med breda sociala kontakter både internt och externt med stor förståelse för att ett bostadsköp ofta är kundernas allra största investering. Du har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull relation med kunder och intressenter under en lång process.

Du är skicklig på att ta reda på och möta kundens behov och du är självgående men en teamspelare. Du är ansvarfull, initiativrik och noggrann och trygg i att självständigt planera och hålla säljmöten, visningar och event.

Att du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift är grundläggande för tjänsten, såväl som goda kunskaper i Office-paketet och generell systemvana. Helg- och kvällsjobb förekommer. Placeringsort är Göteborg. Körkort är ett krav. Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Gothenburg
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Omvårdnad | Sommarjobb | Annan