Inaktiv platsannons

Teknisk Säljare inom klimatsmart fastighetsautomation och ny kollega till N i Helsingborg

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Ny Kollega skapar nya möjligheter och växtkraft mellan människor och företag främst inom Öresundsregionen men även i Göteborg och Stockholm. Vi levererar kundanpassade tjänster inom: Rekrytering - Search - Personaluthyrning - Interim. Vi är medlem i Kompetensföretagen. Läs mer om oss på vår hemsida nykollega.se eller följ oss på LinkedIn och Facebook.

.

Nordomatic är en specialiserad tillväxtkoncern med fokus på 'smart buildings' och energieffektivisering i större fastigheter. Verksamheten startade 1967 och är idag den ledande, oberoende partnern inom fastighetsautomation med c: a 400 medarbetare och en omsättning som överstiger 800 MSEK. Koncernen är verksam i Sverige, Danmark och Norge. I Sverige finns hittills kontor på 8 platser i landet. Nordomatics huvudkontor ligger i Stockholm/Globen. Vi jobbar kontinuerligt med mål att vara en bra arbetsgivare och skickar frekvent ut medarbetarundersökningar, vars svar vi arbetar aktivt med i ENPS (Employee Net Promotor Score). Sedan 2017 är vi ett certifierat Karriärföretag. Lär mer om oss på www.nordomatic.se

Vill du bidra och verka i en bransch där megatrender som IoT, hållbarhet, energibesparing och digitalisering är vardag? 

Nordomatic är Sveriges största oberoende specialist inom klimatsmart fastighetsautomation. Vi söker nu en Teknisk Säljare med tidigare erfarenhet från vår bransch eller närliggande, som vill vara med och bidra till vår kommande etablering och positionering i Helsingborg samt inom nordvästra Skåne. 

Arbetsbeskrivning 
Som Teknisk Säljare på Nordomatic kommer du aktivt arbeta med våra befintliga och nya kunder huvudsakligen i och runt Helsingborgsområdet. Våra huvudkunder utgörs av fastighetsägare, byggbolag, konsultbolag samt installations-företag där vi som partner tillhandahåller kundorienterade och anpassade lösningar. Det är viktigt att du är van vid att möta kunder face to face och kan sälja in helhetslösningar, eller den lösning som passar enskild kund bäst. I dialog med enhetschefen samt projektledaren ansvarar du för hela säljprocessen. Vi uppskattar att du kommer arbeta med runt 70% sälj och 30% kalkylering, 70% befintliga kunder och 30% nykundsbearbetning. Du kommer att utgå från ditt kontor i Helsingborg. 

Du är helt enkelt specialist på att skapa långsiktiga och lönsamma relationer! 

Vi erbjuder 
För rätt person erbjuder vi en varierande säljtjänst och arbetsmiljö fylld av utmaningar, arbetsglädje och möjlighet till personlig utveckling i ett innovativt samt marknadsledande företag inom en framtidsbransch.

Hos oss hjälps vi åt, har korta beslutsvägar och en stark teamkänsla med ett gemensamt mål att lyckas tillsammans.

Vi erbjuder fast lön + eventuell bonus + tjänstebil samt ett fritt arbete där du kan styra din tid. 

För rätt person kommer det på sikt finnas möjlighet att rollen övergår till att bli ansvarig enhetschef för vår framtida verksamhet i Helsingborg.

Erfarenhet som krävs 
Du som söker tjänsten skall ha minst fem års dokumenterad erfarenhet som säljare (B2B), projektledare eller projektör alternativt likvärdig från fastighetsinstallationsbranschen. Som person är du tekniskt intresserad och kunnig. Att arbeta med dator, Officepaketet framförallt Excel och CRM-system är helt naturligt för dig. Du har körkort samt behärskar svenska i tal och skrift.

Du har idag ett stort upparbetat loklat nätverk med relevanta affärskontakter, vilka kommer bidra till att du lyckas i rollen som Teknisk Säljare hos oss.

Personliga egenskaper 
För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du är en person som stimuleras av att besöka kunder och som har stort driv, du tycker om att förhandla och har förmågan att hjälpa kunden att få den tekniskt och ekonomiskt bästa lösningen för sin verksamhet. Det är viktigt att du är lagspelare som ser nyttan för hela företaget, samtidigt som du kan arbeta självständigt. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och profil till den här tjänsten. 

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Helsingborg
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Helsingborg | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis