Inaktiv platsannons

Säljare på heltid, Borlänge

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Vill du utvecklas i rollen som säljare?
Sector Alarm söker dig som är redo för en ny utmaning och vill utvecklas i rollen som säljare. Vi är redo att kickstarta 2021 och söker därför nya medarbetare till vårt kontor i Borlänge. Du behöver inte ha jobbat med försäljning innan – det är din motivation och inställning som vi värderar.
Om jobbet
Sector Alarm tillhandahåller en mycket efterfrågad produkt och tjänst, nämligen larm mot inbrott och brand. Vi söker nu dig som vill jobba som säljande säkerhetskonsult på heltid. Arbetet innebär att du tillsammans med dina kollegor söker upp nya kunder för att boka och genomföra kundmöten. Självklart erbjuds du utbildning och upplärning, vi satsar på dig och din utvecklingspotential!
Rollen innebär framför allt försäljning men även service, rådgivning och möten med nya människor. Vi ser gärna att du som person sprider en härlig energi samt är social och utåtriktad. Vår säljchef är dagligen med på kundmöten för att stötta, peppa och följa din utveckling hos oss. Du kommer därför ha ett nära samarbete med både vår säljchef och vårt befintliga team.
Kvalifikationer
Du talar svenska obehindrat
Du kan arbeta på heltid
Du kan arbeta på eftermiddagar och kvällar
Du är prickfri i polisens belastningsregister

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Borlänge
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Borlänge | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis