Inaktiv platsannons

Man söker personlig assistent en helg i månaden i Uppsala

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Personlig assistent till man i Eriksberg
Vi söker en personlig assistent med en lugn och trygg personlighet. I dina arbetsuppgifter ingår att hjälpa en man med fysiska funktionshinder i och utanför sitt hem.


Mannen sitter i rullstol och behöver hjälp i sin vardag. Du kommer att hjälpa till med matlagning, städning, tvätt och vad som normalt behöver göras i ett hushåll. Mannen behöver även hjälp med förflyttningar, av- och påklädning, sin hygien.

Du ska ha ett bra tålamod och förståelse. Arbetet är i grunden inte fysiskt krävande, men lyft kan förekomma vid vissa förflyttningar.

Arbetstiden kommer vara förlagd en helg i månaden. Finns också chans att jobba extra vid tex. sjukdom.

Vi söker även vikarier.

Välkommen med din ansökan!I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Uppsala
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Uppsala | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis