Inaktiv platsannons

Sommarjobb på BorgWarner i Landskrona

Om tjänsten

 • Sommarjobb på BorgWarner

 • Landskrona - Sweden
 • Sommarjobb 2021 på BorgWarner i Landskrona

  Vill du vara en del i arbetet med att ta ett världsledande drivlinesystem in i framtiden? Trivs du i en innovativ miljö präglad av ständig förbättring och nya utmaningar? I Landskrona jobbar BorgWarner med att utveckla och producera drivline- och framdriftssystem för hybrid-, el- och förbränningsfordon från idé till färdig produkt.

  Vilka är vi?

  BorgWarner i Landskrona består av en produktions-site och en teknik-site. Teknik-siten, European Technical Center (ETC), utvecklar produkter som tillverkas i Landskrona och på andra platser i världen. Då vi designar kompletta system utvecklar vi mekanik, elektronik, mjukvara samt validerar produkten. ETC består av två produktlinjer: AWD och xEV, och tre kompetenser: Driveline Engineering, Testing Validation and Reliability samt Electronic System and Controls
   

  Vad vi erbjuder

  Vi erbjuder sommarjobb hos samtliga av våra produktlinjer och kompetenser på ETC. BorgWarner utvecklar och tillverkar system och komponenter till de största fordonstillverkarna världen över. Hos oss finns stora möjligheter till egen utveckling, då du kommer att arbeta med kompetenta medarbetare och får möjlighet att påverka såväl produkt som process och metoder.

  Personliga egenskaper

  Du är en kreativ och engagerad person som trivs i en organisation med ett högt tempo, många kontaktytor och högt ställda krav och förväntningar. Du ska gilla att ständigt stå inför nya utmaningar och att jobba med förbättring av våra arbetssätt. Det krävs att du är öppen, kommunikativ och trivs med många sociala kontakter i arbetet, hos oss är det viktigt att kunna samarbete tvärfunktionellt. För att lyckas måste du ha en hög grad av självständighet och driv samt ett strukturerat arbetssätt.

  Kvalifikationer

  Vi söker dig som studerar till en högskole- eller civilingenjörsexamen med inriktning på bl.a. mjukvara, test och mekanik

  Tidigare erfarenhet av fordonsbranschen är meriterande, likaså erfarenhet av relevanta system

  Du måste kunna uttrycka dig obehindrat både i tal och skrift på svenska och engelska

  För ytterligare information kontakta Marie Lundqvist, MLundqvist@borgwarner.com

  Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så fort som möjligt. Vi tar enbart emot ansökningar via denna annons. Sista ansökningsdag är 14 mars 2021.

  Internal Use Only: Salary
 • Publicerad den

  09-07-2022

  Extra information

  Status
  Stängd
  Önskad utbildningsnivå
  Annan
  Ort
  Landskrona
  Antal timmar per vecka
  8 - 40
  Typ av kontrakt
  Sommarjobb
  Typ av jobb
  Omvårdnad
  Körkort önskas
  Nej
  Tillgång till bil önskas
  Nej
  Personligt brev krävs
  Nej
  Språk
  Svenska

  Landskrona | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

  Registrera dig nu!

  Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

  Registrera dig gratis