Inaktiv platsannons

Sommarjobb på BorgWarner i Landskrona

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

  • Sommarjobb på BorgWarner

  • Landskrona - Sweden
  • Sommarjobb 2021 på BorgWarner i Landskrona

    Vill du vara en del i arbetet med att ta ett världsledande drivlinesystem in i framtiden? Trivs du i en innovativ miljö präglad av ständig förbättring och nya utmaningar? I Landskrona jobbar BorgWarner med att utveckla och producera drivline- och framdriftssystem för hybrid-, el- och förbränningsfordon från idé till färdig produkt.

    Vilka är vi?

    BorgWarner i Landskrona består av en produktions-site och en teknik-site. Teknik-siten, European Technical Center (ETC), utvecklar produkter som tillverkas i Landskrona och på andra platser i världen. Då vi designar kompletta system utvecklar vi mekanik, elektronik, mjukvara samt validerar produkten. ETC består av två produktlinjer: AWD och xEV, och tre kompetenser: Driveline Engineering, Testing Validation and Reliability samt Electronic System and Controls
     

    Vad vi erbjuder

    Vi erbjuder sommarjobb hos samtliga av våra produktlinjer och kompetenser på ETC. BorgWarner utvecklar och tillverkar system och komponenter till de största fordonstillverkarna världen över. Hos oss finns stora möjligheter till egen utveckling, då du kommer att arbeta med kompetenta medarbetare och får möjlighet att påverka såväl produkt som process och metoder.

    Personliga egenskaper

    Du är en kreativ och engagerad person som trivs i en organisation med ett högt tempo, många kontaktytor och högt ställda krav och förväntningar. Du ska gilla att ständigt stå inför nya utmaningar och att jobba med förbättring av våra arbetssätt. Det krävs att du är öppen, kommunikativ och trivs med många sociala kontakter i arbetet, hos oss är det viktigt att kunna samarbete tvärfunktionellt. För att lyckas måste du ha en hög grad av självständighet och driv samt ett strukturerat arbetssätt.

    Kvalifikationer

    Vi söker dig som studerar till en högskole- eller civilingenjörsexamen med inriktning på bl.a. mjukvara, test och mekanik

    Tidigare erfarenhet av fordonsbranschen är meriterande, likaså erfarenhet av relevanta system

    Du måste kunna uttrycka dig obehindrat både i tal och skrift på svenska och engelska

    För ytterligare information kontakta Marie Lundqvist, MLundqvist@borgwarner.com

    Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så fort som möjligt. Vi tar enbart emot ansökningar via denna annons. Sista ansökningsdag är 14 mars 2021.

    Internal Use Only: Salary
  • Publicerad den

    26-03-2024

    Extra information

    Status
    Stängd
    Önskad utbildningsnivå
    Annan
    Ort
    Landskrona
    Antal timmar per vecka
    8 - 40
    Typ av kontrakt
    Sommarjobb
    Typ av jobb
    Omvårdnad
    Körkort önskas
    Nej
    Tillgång till bil önskas
    Nej
    Personligt brev krävs
    Nej
    Språk
    Svenska

    Landskrona | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan