Inaktiv platsannons

Sfi-lärare, kväll i Malmö

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Vill du vara en del av vårt arbetslag och utveckla vår sfi-verksamhet på kvällen? Vi på Folkuniversitetet driver i samarbete med Eslöv Folkhögskola som huvudman Sfi i Malmö, västra hamnen. Vi söker dig som är driven pedagog. Du är självgående men trivs med att arbeta i team och du har deltagarnas utveckling i fokus.
Undervisningen utgår från folkbildningens grunder. Du är kreativ, tar ett ansvar för det gemensamma utvecklingsarbetet och möter våra deltagare med ödmjukhet och respekt. Du är samarbets- och lösningsfokuserad, delar med dig, har egna idéer samt blir en aktiv del i vårt förändringsarbete. Du har en positiv attityd till kollegialt lärande och är prestigelös, strukturerad, initiativtagande och håller deadlines. 
Tjänsten är 30% i Malmö och avser studieväg 2 & 3. Lektionerna ges två kvällar i veckan 17.30 - 20.30.
Medan Covid19 pågår sker undervisning i mindre grupper på plats och/eller distans.

Kompetenskrav
-Du är behörig lärare i svenska som andraspråk eller på väg mot behörighet, alternativt att du har liknande kompetenser och kan redogöra för en plan som leder mot behörighet.
-Du ser digitala hjälpmedel som ett självklart inslag i undervisningen och kan redan själv använda dator m.m. samt är positivt inställd till att lära dig nya program och lärplattformar. Du har tillgång till bredband hemma när distansundervisning är aktuell.
-Du har erfarenhet eller intresse av att utveckla skola och ser dig själv som en bidragande del i sådana processer.

Meriterande
-Vi uppskattar å det starkaste om du i samband med ansökan direktlänkar till en presentationsvideo av dig själv på ca 3 - 5 min.
-Om du kan referera till arbetserfarenheter från interkulturella miljöer ser vi det som positivt, ideellt engagemang och för folkbildningsfrågor samt samhällsintresse likaså. 
Vi sätter stort värde på din vilja till delaktighet i det pedagogiska utvecklingsarbetet, ditt intresse för vuxenutbildning och din pedagogiska kompetens. Personlig lämplighet och erfarenhet är av betydelse.

Ansökningstid
Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas under ansökningsperioden. Ansökningar tas endast emot i vårt rekryteringssystem. Sista dag för ansökan är den 28 februari 2021.

Arbetstider och omfattning
Tjänsten är på 30% av heltid. Tjänsten är en visstidsanställning på tre månader med möjlighet till förlängning. 

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Malmö
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Malmö | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis