Inaktiv platsannons

Lagerarbetare - timvikariat i Gothenburg

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Skillnaden startar med oss.

Regionservice medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. 

Servicetjänster till hälso- och sjukvården


Vi kan service och vet vikten av att vårt arbete görs rätt. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. 

Du får som lagerarbetare på Sisjödepån möjlighet att bidra med god service som gör skillnad i människors vardag. Som medarbetare i utlastningen ingår du i ett team som ansvarar för att säkerställa leverans av Sisjödepåns utgående gods till kund, mot vårt gemensamma mål att varje dag göra våra kunder nöjda med rätt leverans i rätt tid.

I huvudsak består arbetsuppgifterna i att scanna kolli, hantera utgående godsvagnar samt hantera inkommande returvagnar.

Då vi hela tiden strävar efter att förbättra vår service och tjänst till kunderna så förväntar vi oss att du tillför lagret hög effektivitet och kvalité i din arbetsinsats. 

Alla medarbetare på lagret arbetar tillsammans för att ständigt förbättra vår arbetsplats och förenklar våra arbetsmetoder. Du är delaktig och tar stort ansvar när det gäller ordning och reda på arbetsplatsen. Målet är att skapa en smart och säker arbetsplats där vi trivs och mår bra.

För att ge god service i rollen som lagerarbete behöver du:

- skapa bra relationer till kund och arbetskamrater genom ett gott bemötande
- ta ansvar genom att vara noggrann och lojal mot ditt uppdrag 
- visa intresse, vilja och engagemang till att utföra ett bra arbete
- tycka om att arbeta efter mål 
- ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och se möjlighet i förändringar

Du har gymnasieutbildning och din it-kunskap är grundläggande; du kan använda smartphone, mejla och söka information på nätet.

Du behöver kunna kommunicera väl på svenska då du kommer ha dialog med kunder och arbetskamrater samt följa skriftliga och muntliga arbetsinstruktioner. 

Du har den fysik som krävs för att kunna gå och stå hela arbetsdagen, lyfta tungt eller utföra upprepande arbetsmoment. 

Erfarenhet av lagerarbete, sjukvårdens sortiment samt truckkort är meriterande.

Övrigt

Enligt Arbetsmiljöverkets föreskrifter finns arbetsuppgifter i vår verksamhet som inte får utföras av ungdomar under 18 år.

Vår arbetstid är vardagar 07-16.

Västra Götalandsregionen har policyn rökfri arbetstid

Vi ser fram emot din ansökan!

Regionservice vision är att bli Sveriges ledande servicepartner inom vården! Vi levererar med glädje kvalitativa servicetjänster till Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi vår serviceleverans och blir lite bättre varje dag.Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Publicerad den

29-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Gothenburg
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis