Inaktiv platsannons

Sjuksköterskor till Visby i sommar i Stockholm

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Nu söker vi ett flertal sjuksköterskor som vill arbeta på Gotland /Visby sommar! Vi söker inom alla områden, finns behov på alla avdelningar på sjukhuset. Uppdraget börjar intill Midsommar och pågår till slutet av augusti. Om du kan tänka dig att arbeta hela sommaren är du attraktiv för sjukhuset. Vi hjälper dig med boende och betalar resan! Du kan ha erfarenhet av medicin, ortopedi, kirurgi, akutmottagning, intensivvård. Alla erfarenheter är bra. Nurse & Doctor House är ett tryggt och säkert bemanningsföretag för vårdpersonal och vårdenheter, där ingår också Nurse House Consulting. Vi har lång erfarenhet av att tillsätta rätt person på rätt pl

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Nu söker vi ett flertal sjuksköterskor som vill arbeta på Gotland /Visby sommar! Vi söker inom alla områden, finns behov på alla avdelningar på sjukhuset.

Uppdraget börjar intill Midsommar och pågår till slutet av augusti. Om du kan tänka dig att arbeta hela sommaren är du attraktiv för sjukhuset.

Vi hjälper dig med boende och betalar resan!

Du kan ha erfarenhet av medicin, ortopedi, kirurgi, akutmottagning, intensivvård. Alla erfarenheter är bra.

Nurse & Doctor House är ett tryggt och säkert bemanningsföretag för vårdpersonal och vårdenheter, där ingår också Nurse House Consulting. Vi har lång erfarenhet av att tillsätta rätt person på rätt plats. Vi hjälper er gärna med era personalbehov. Vi är baserade i Stockholm men arbetar med personal och arbetsgivare över hela landet.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis