Inaktiv platsannons

Jobba som kundtjänstmedarbetare i Borlänge i Falun

Om tjänsten

Är du nyfiken på hur det är att arbeta som kundtjänstmedarbetare på ett marknadsledande och expansivt företag? Här är en möjlighet att göra det! Vi på Manpower söker just nu en lösningsfokuserad och professionell person till ett spännande uppdrag. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Att jobba som kundtjänstmedarbetare för Manpower

I rollen kommer du framför allt att ge professionell service och support och ta emot frågor över telefon. Utöver det kommer du att administrera och hantera ärenden du ansvarar för. Du kommer att arbeta i fräscha och nyrenoverade lokaler i centrala Borlänge.

Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader med goda chanser till förlängning. Du kommer att jobba varierande tider och även helger ingår. Start för uppdraget är den 1a februari.

Vem söker vi?

Till rollen som kundtjänstmedarbetare söker vi framför allt dig som är en kommunikativ och utåtriktad person som motiveras av att få jobba med människor. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta med service så som butiksarbete, men det här är inget krav. Det dagliga arbetet kräver att du är serviceinriktad och professionell i din yrkesroll.

Det är även meriterande för tjänsten om du:

 • har haft yrken med mycket kundkontakt
 • har god datavana
 • Erbjudande

  Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

  Om Manpower

  Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

  Publicerad den

  26-12-2021

  Extra information

  Status
  Stängd
  Önskad utbildningsnivå
  Annan
  Ort
  Falun
  Antal timmar per vecka
  8 - 40
  Typ av kontrakt
  Sommarjobb
  Typ av jobb
  Omvårdnad
  Körkort önskas
  Nej
  Tillgång till bil önskas
  Nej
  Personligt brev krävs
  Nej
  Språk
  Svenska

  Falun | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

  Registrera dig nu!

  Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

  Registrera dig gratis