Inaktiv platsannons

Handledare till utbildnings-och jobbcenter, produktion och naturvård i Uppsala

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Utbildnings-och jobbcenter

Har du erfarenhet av att arbeta med arbetsträning och vill ta dig an en ny utmaning? Då kan du vara den vi letar efter till tjänsten som handledare.
Vi ser fram emot din ansökan!

Kåbo Naturvård är en verksamhet inom utbildnings-och jobbcenter. Vi utför uppdrag huvudsakligen åt Stadsbyggnadsförvaltningen. Uppdraget innebär skötsel av kommunens stigar och vandringsleder samt manuell röjning med röjsåg och motorsåg. Sommartid utför vi skötsel av fornvårdsområden främst sly och gräsröjning. Vi utför även renhållningsarbete.

Här kan du läsa mer om utbildnings- och jobbcenter (https://utbildningsochjobbcenter.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Som handledare kommer du att arbeta med att leda gruppen och tillsammans med dess deltagare utföra uppdrag och arbetsuppgifter. Du deltar i det dagliga arbetet och stödjer och handleder arbetssökande som har stödbehov.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning. Vi ser gärna att du har MI-utbildning. Arbetet kräver att du har erfarenhet av arbete med arbetsträning eller liknande. Har du arbetat med människor i utsatta situationer ses det som meriterande. Du behöver ha datorkunskaper. Det är även meriterande om du har språkkunskaper utöver svenska.

Du har hög empatisk förmåga och en accepterande inställning till människor i din omgivning. Du ser förändring som en möjlighet att komma framåt och anpassar dig enkelt till nya förutsättningar. Vidare är du en person som lyssnar aktivt på andra och anpassar dig till situationen och mottagaren. Du behåller ett realistiskt perspektiv och fokuserar på rätt saker.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Emir Zuna, enhetschef, 018-727 70 28/076-695 76 11.

Facklig företrädare: Vision, Anna Modin, 018-727 21 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till arbetsmarknadsförvaltningen. Här arbetar vi med arbetsmarknadsinsatser, försörjningsstöd, vuxenutbildning, konsumentfrågor och introduktion av nyanlända. Målet är att alla ska erbjudas möjlighet till egen försörjning. Därför arbetar vi nära näringslivet och arbetslivets parter för att öka möjligheten för personer att etablera sig på arbetsmarknaden.

Publicerad den

29-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Uppsala
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Uppsala | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis