Inaktiv platsannons

Nordisktalande kundtjänstmedarbetare för kommande uppdrag i Haninge

Om tjänsten

Just nu söker vi nordisktalande stjärnor inom service och kundbemötande inför kommande uppdrag. Passar du in på den beskrivningen och är intresserad av att bli anställd av Manpower men arbeta ute hos någon av våra kunder? Toppen! Vi erbjuder både kortare och längre uppdrag och hoppas att få komma i kontakt med dig så snart som möjligt, så vänta inte med att skicka in din ansökan - gör det redan idag!

Vi får ofta in både korta och långa uppdrag där våra kunder söker nordisktalande kundtjänstmedarbetare i Stockholm med omnejd, med start omgående. Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag men brukar bestå av att supportera bolagets kunder via mejl, telefon och chatt. Här har du chansen att skicka in en spontanansökan och skapa en kontakt med oss inför kommande uppdrag.

Vem är det vi söker?

Vi söker dig som är serviceinriktad, flexibel och har lätt för att omprioritera utifrån oförutsedda händelser. Du triggas av problemlösning och älskar att ge en kundupplevelse utöver det vanliga.

Vi söker dig som:

 • Har någon form av erfarenhet av kundbemötande
 • Har fullständiga gymnasiebetyg, ytterligare utbildning är ett plus
 • Har god dator- och systemvana, gärna ifrån SAP och Salesforce
 • Behärskar antingen norska , finska eller danska flytande
 • Behärskar engelska flytande
 • Självklart kommer du få en introduktion när du börjar så att du får alla de verktyg du behöver för att lyckas i din tjänst.

  Vad erbjuder vi dig?

  Manpower kan hjälpa dig forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag? Klart att du ska ha det också!

  Ansök redan idag!

  Skicka in din ansökan till oss redan idag genom att klicka på ansök och skapa en profil hos oss där du bifogar ditt CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Monique.klingberg@manpower.se.

  Ser fram emot att höra från dig!

  Publicerad den

  23-12-2021

  Extra information

  Status
  Stängd
  Önskad utbildningsnivå
  Annan
  Ort
  Haninge
  Antal timmar per vecka
  8 - 40
  Typ av kontrakt
  Sommarjobb
  Typ av jobb
  Omvårdnad
  Körkort önskas
  Nej
  Tillgång till bil önskas
  Nej
  Personligt brev krävs
  Nej
  Språk
  Svenska

  Haninge | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

  Registrera dig nu!

  Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

  Registrera dig gratis