Inaktiv platsannons

Nordisktalande kundtjänstmedarbetare för kommande uppdrag i Haninge

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Just nu söker vi nordisktalande stjärnor inom service och kundbemötande inför kommande uppdrag. Passar du in på den beskrivningen och är intresserad av att bli anställd av Manpower men arbeta ute hos någon av våra kunder? Toppen! Vi erbjuder både kortare och längre uppdrag och hoppas att få komma i kontakt med dig så snart som möjligt, så vänta inte med att skicka in din ansökan - gör det redan idag!

Vi får ofta in både korta och långa uppdrag där våra kunder söker nordisktalande kundtjänstmedarbetare i Stockholm med omnejd, med start omgående. Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag men brukar bestå av att supportera bolagets kunder via mejl, telefon och chatt. Här har du chansen att skicka in en spontanansökan och skapa en kontakt med oss inför kommande uppdrag.

Vem är det vi söker?

Vi söker dig som är serviceinriktad, flexibel och har lätt för att omprioritera utifrån oförutsedda händelser. Du triggas av problemlösning och älskar att ge en kundupplevelse utöver det vanliga.

Vi söker dig som:

  • Har någon form av erfarenhet av kundbemötande
  • Har fullständiga gymnasiebetyg, ytterligare utbildning är ett plus
  • Har god dator- och systemvana, gärna ifrån SAP och Salesforce
  • Behärskar antingen norska , finska eller danska flytande
  • Behärskar engelska flytande
  • Självklart kommer du få en introduktion när du börjar så att du får alla de verktyg du behöver för att lyckas i din tjänst.

    Vad erbjuder vi dig?

    Manpower kan hjälpa dig forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag? Klart att du ska ha det också!

    Ansök redan idag!

    Skicka in din ansökan till oss redan idag genom att klicka på ansök och skapa en profil hos oss där du bifogar ditt CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Monique.klingberg@manpower.se.

    Ser fram emot att höra från dig!

    Publicerad den

    28-02-2024

    Extra information

    Status
    Stängd
    Önskad utbildningsnivå
    Annan
    Ort
    Haninge
    Antal timmar per vecka
    8 - 40
    Typ av kontrakt
    Sommarjobb
    Typ av jobb
    Omvårdnad
    Körkort önskas
    Nej
    Tillgång till bil önskas
    Nej
    Personligt brev krävs
    Nej
    Språk
    Svenska

    Haninge | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan