Inaktiv platsannons

Undersköterska sökes till trevlig arbetsplats i Uppsala

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Verksamhetsområde rehabilitering och smärtcentrum

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vi söker en ny kollega
Vi har en trevlig arbetsplats med engagerad och duktig personal! Vi har fina lokaler och tillgång till Friskhuset och Friskvårdsbidrag. En av våra undersköterskor har fått ett nytt uppdrag och därför söker vi nu en ny medarbetare som vill arbeta hos oss.

Vår verksamhet
Specialistrehabiliteringsenheten består av mottagningar inom neurologisk rehabilitering, smärtrehabilitering, sömnutredning och en smärtrehabiliteringsavdelning. Verksamheten bedrivs måndag till fredag. Hos oss arbetar vi i tvärprofessionella team där vi tillsammans med patienten planerar och utför rehabiliteringsinsatser. Insatserna genomförs både individuellt och i grupp. Mycket av behandlingarna utgår från kognitiv beteendeterapi.

Vi söker nu en undersköterska till vår smärtrehabiliteringsavdelning och sömnutredningsavdelning. Vår verksamhet ligger i Ultuna, men är en del av Akademiska sjukhuset.

Ditt uppdrag
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att planera vården tillsammans med teamet, basal omvårdnad, påfyllnad av material, provtagning, bladderscan koppla och övervaka sömnregistreringar och eventuellt hjälpa till på vår tonusmottagning. Tjänsten består också av administrativt arbete såsom bokning av hotell och taxi, beställningar och fakturahantering. Uppdrag som ombud kan också ingå.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är undersköterska och som har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter. Erfarenhet av arbete med målgrupperna är meriterande.

För att trivas i vår verksamhet behöver du tycka om att samarbeta. Teamarbetet är av central betydelse men du ska även kunna arbeta självständigt. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. B-körkort är önskvärt.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd måndag-fredag med rotationstjänst vilket innebär dag, kväll och nattarbete. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Provanställning kan komma att tillämpas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Uppsala
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Uppsala | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis