Inaktiv platsannons

Vi söker säljare för SkimSafe Online i Solna

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Impressive Relations söker dig som är tävlingsinriktad, kreativ och samarbetsvillig och är öppen för nya utmaningar - nu söker vi eventsäljare till Stockholm!

Som eventsäljare är dina främsta arbetsuppgifter att maximera sin försäljning gentemot privatpersoner. Du kommer ta en plats i vårt väletablerade försäljningsteam som jobbar ute på fält där du kommer vara ansiktet utåt för vår samarbetspartner SkimSafe.

Vilka är Impressive?
Impressive Relations är inget vanligt bolag, tvärtom. Vi drivs av att alltid ligga steget före och vara just Impressive i allt vi gör. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi har personal på fält i hela landet från Falsterbo i syd till Umeå i norr. Bolaget har växt kraftigt de senaste åren och är närmare 100 anställda och vi inriktar oss främst på affärsområdena Retail, Staffing och Sales där vi hjälper externa partners att hitta nya kunder via våra olika kanaler.

Vad innebär jobbet?
Impressive Relations har nyligen inlett ett samarbete tillsammans med SkimSafe där vi förmedlar deras online-tjänst till privatpersoner inne på en välkänd butikskedja. SkimSafe Online är ett verktyg som bevakar din digitala identitet och personuppgifter dygnet runt. Om något inträffar så blir du informerad så att ett pågående bedrägeriförsök kan stoppas. Du får notiser ifall någon har t.ex. tagit en kreditupplysning på dig eller ditt betalkortsnummer publicerats på internet.

Som eventsäljare är din uppgift att förmedla SkimSafe Online privatpersoner. Vi arbetar med en slagkraftig kampanj där kunden får en kraftigt reducerat pris under de tre första månaderna. Perfekt för dig som vill skapa dig erfarenhet och ta steget in i säljbranschen!

Vi jobbar stationerat på en välkänd butikskedja som är etablerad runtom i Sverige. Vi tror att du har förmågan att bidra med en positiv attityd, positiv inställning och målmedvetenhet. Detta är jobbet för dig som är social och älskar att jobba i ett team men samtidigt kan vara självständig. Vi ställer höga krav på våra eventsäljare samtidigt som vi ger dig förutsättningarna för att lära, utmanas och växa i din roll. Har du viljan så finns det möjligheter till framtida karriärmöjligheter inom ett företag som satsar på sin personal!

Kvalifikationer

- 18 år fyllda
- Disciplinerad, strukturerad och fokuserad
- Jobbat med eventförsäljning tidigare är meriterande men ej ett krav


Vi erbjuder bland annat:

- Ett ungt spännande företag, varumärke och arbete
- Coachning på dina styrkor och individuell säljutbildning
- En superstark företagskultur med vinnarattityd
- Möjlighet till roliga events och aktiviteter, där vi veckovis anordnar AW's, middagar med teamet etc.
- Roliga tävlingar med priser såsom resor och presentkort
- Fast timlön
- Provision/bonus per sälj


Utbildning Studentexamen räcker, resten lär vi dig!

Språk Flytande svenska

Du anställs i Sollentuna med omnejd.
Anställning sker löpande.

Publicerad den

29-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Solna
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Solna | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis