Inaktiv platsannons

Nu söker vi en säljare till vår butik i Årsta, rekrytering sker omgående. i Stockholm

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Vi på Årsta spel & tobak söker efter dig som har goda kunskaper av att jobba med spelförsäljning samt hantering av paket då vi är en spelbutik samt paketombud. Paket hantering är inget krav då det går att lära sig om man har datavana. Däremot lägger vi stor vikt på erfarenhet av spelförsäljning (ATG samt SVENSKA SPEL). ATG samt Svenska spel har kurser som man skall ha avklarat. Det vill säga om du har dessa kurser så är det ett stort merit. Rekrytering sker omgående.

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Vi på Årsta spel & tobak söker efter dig som har goda kunskaper av att jobba med spelförsäljning samt hantering av paket då vi är en spelbutik samt paketombud.


Paket hantering är inget krav då det går att lära sig om man har datavana. Däremot lägger vi stor vikt på erfarenhet av spelförsäljning (ATG samt SVENSKA SPEL).


ATG samt Svenska spel har kurser som man skall ha avklarat. Det vill säga om du har dessa kurser så är det ett stort merit.


Rekrytering sker omgående.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis