Inaktiv platsannons

Älvsbyhus söker en ny säljare i Lerum

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Sveriges största småhustillverkare sedan 20år tillbaka, Älvsbyhus, söker fler hussäljare till vår agentur i Göteborg. Arbetet innebär att sälja Älvsbyhus och vara en del i att stärka vårt varumärke. Vi söker dig som är Göteborgs bästa säljare.
Vi tror att Du har erfarenhet av försäljning inom liknande verksamhet eller har en bakgrund inom byggbranschen. Du välkomnar möjligheten planera din egen tid, att själv kunna bestämma över dina arbetsdagar och samtidigt ha en prestationsbaserad lön. Du har stor egen drivkraft, tycker om att ha eget ansvar och arbeta självständigt. Har god social kompetens, är ödmjuk och kan anpassa dig efter kunderna. Du är ordningsam och strukturerad. Du ser alltid till kundens bästa. Du är pålitlig, ärlig och håller det du lovar.
Idag arbetar Du kanske som hussäljare, egenföretagare, mäklare eller inom byggbranschen. Vi önskar att du har kunskap från fastighetsbranschen, husbyggnation och byggnadsteknik.
Arbetstempot är ofta högt med arbete både kvällar och helger. Du måste vara stresstålig och kunna prioritera. Du måste vara en lagspelare och tycka om att jobba tillsammans med dina kollegor för att nå gemensamma säljmål. Att du har rätt personlighet och rätt attityd är det absolut viktigaste.
Du ska bo och vara verksam i ”Stor Göteborg”.
Välkommen med din ansökan med CV med referenser och personligt brev med foto.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Lerum
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis