Inaktiv platsannons

Teknisk säljare till framgångsrika Visage Technologies i Linköping

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Om uppdraget:
Vill du ta din karriär som säljare till nya nivåer? Gillar du innovativa nya lösningar inom teknik? Med Visage Technologies programvaror för ansiktsanalys och igenkänning har du en häftig produkt i ryggen och en roll som endast du sätter gränserna för. De har kontor både i Linköping och i Zagreb; här i Linköping kommer du att jobba tätt med en av grundarna och ta över en del nuvarande kunddialoger. Du kommer att offerera lösningar, följa upp och ha kontinuerlig dialog med kunderna under processens gång. Det här är en ny spännande tjänst där du kommer få sätta riktlinjer för rollens omfattning och ta ett stort ansvar över säljstrukturen. Du kommer också ha mycket stöttning från säljteamet i Zagreb som har en nära dialog med Linköpingskontoret. En stor del av rollen kommer också bestå av nykundsbearbetning och att visa upp Visages teknik för nya kunder i olika miljöer. Du kommer också få vara med på demos, event och mässor osv för att visa upp Visages teknik och potentiella nya appliceringsområden! Visages kunder finns i Sverige och även utanför Sveriges gränser - och kanske kan de bli ännu fler med hjälp av just dig!

Kontoret i Linköping har starka band och gemensamma aktiviteter med kontoret i Kroatien - de tidigare har seglat på Kroatiens kust och vandrat i de kroatiska bergen.

Vi söker dig som:
Förmodligen jobbar du idag som säljare i antingen skönhets, säkerhets, fordons- eller teknikbranschen inom B2B segmentet och vill ta nästa steg i karriären. Kanske har du en utbildning inom sälj eller så har du införskaffat dig kunskapen genom din roll som säljare. I och med att du kommer att sälja en högteknologisk produkt tror vi att du har ett intresse för teknik och för att skapa lösningar som bidrar till ett bra slutresultat för kunden. Du gillar att använda din pedagogiska förmåga i dialoger med kunder och grotta ner dig i deras problem.

Om företaget:
Visage Technologies grundades av tre personer i Linköping 2002 med fokus på ansiktsanimering och är idag över 80 anställda i Kroatien och Linköping, fem personer sitter på Linköpingskontoret varav två är grundarna. Målet är att bygga upp så mycket kunskap som möjligt inom computer vision, machine learning och datorgrafik för att kunna skapa och leverera högklassiga produkter till sina kunder inom bland annat teknik, skönhets, fordons- och säkerhetsbranschen.

Om anställningen:

Xamera är karriärföretaget som specialiserar sig på att du ska hitta rätt i karriären inom IT- och tekniksektorn. Vårt mål är att du ska känna trygghet, trivas och utvecklas på bästa sätt under din tid hos oss. Därför har du dels regelbundna tillfällen för kompetensutveckling för att ge dig de verktyg du behöver för att känna att du utvecklas och utmanas hos oss. Du har också din konsultchef från Xamera som coachar och stöttar dig kring stort och smått under anställningen. Din anställning kommer börja hos oss på Xamera under första halvåret, där målet sedan är att du ska gå över i en anställning hos Visage Technologies.

Vi på Xamera har varit verksamma sedan 2013 med visionen, ambitionen och målet att skapa skönare karriärer inom IT och teknik. Det gör vi genom att vara specialiserade på våra kandidater, kunder och målgrupp för att alltid hjälpa dig som kandidat till dom bästa möjligheterna som är skräddarsydda just för dig. De senaste åren har vi tilldelats flera utmärkelser så som Årets Gasellföretag i Östergötland 2019, Gasellföretag 2020 och Superföretag 2020. Vi tror på att skapa en skönare karriär och jobbar alltid för att hjälpa dig att hitta rätt i karriären!

Startdatum:
Med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Allmän information:
Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: https://xamera.teamtailor.com/... (https://xamera.teamtailor.com/jobs/1009325-teknisk-saljare-till-framgangsrika-visage-technologies-i-linkoping) Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta ellen@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande så skicka din ansökan redan idag.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Linköping
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Linköping | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis