Inaktiv platsannons

Säljare till vår nya butik i Avesta

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Vi på Hööks erbjuder alla aktiva utövare av hästsport ett prisvärt sortiment av utrustning, kläder och skor med rätt design, funktion och kvalitet.

Vår kunskap och vårt starka engagemang i hästar och hundar, som vi delar med våra kunder, gör att vi spenderar mycket tid i naturen och att vi känner ett stort ansvar för att bevara den till kommande generationer. En stark drivkraft för oss är att inspirera fler att hitta till ett aktivt liv i samspel med djur och natur.

Vi söker nu serviceinriktade butikssäljare med hög kompetens inom häst- och hästutrustning som vill vara med och driva vår nya butik i Avesta.

Arbetsområden

- Försäljning i butik
- Kundbemötande
- Uppackning av varor
- Exponering i butik


Du som person

Du har lätt för att skapa kundkontakter, är initiativrik, serviceinriktad och har känsla för försäljning. Du gillar att arbeta i ett högt tempo och har en god social förmåga och gillar att att göra det lilla extra för våra kunder och dina arbetskamrater.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha erfarenhet av att arbeta i butik, extra meriterande är det om du tidigare arbetat inom en butikskedja. Du är över 18 år och självklart ska du kunna häst och hästutrustning.

Hööks Hästsport lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?

Du erbjuds jobba i ett företag med etablerade varumärken och starka produkter. Du träffar kunder som delar ditt intresse inom häst/ hund och får hjälpa till och råda dem runt i butiken för bästa kundupplevelsen.

Vi är ett gäng med duktiga och engagerade medarbetare där vi trivs tillsammans och jobbar åt samma mål.

Missa inte den här möjligheten att vara med från början! Vi söker nu säljare på deltid 10-25 tim/vecka. Skicka in din ansökan snarast möjligt då urval sker löpande. Tillträde omgående eller enligt ök.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Avesta
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Avesta | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis