Inaktiv platsannons

Account Manager / Säljare till AddMobile i Stockholm

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Om AddMobileAddMobile grundades 2004 och har sedan starten varit på ständig frammarsch. Företagets filosofi är att skapa digitala användarvänliga lösningar som effektiviserar vardagen för företag inom bygg- och anläggningsbranschen - så att de kan fokusera på att bygga vårt samhälle. AddMobiles nära samarbete med sina kunder gör att produkterna utvecklas tillsammans. Detta har lett till att lösningarna både fungerar och används i branschen -­ på riktigt.

AddMobile erbjuder projekthantering- och arbetsordersystem, körjournal, personalliggare, verktygshantering och ID06-passagelösningar. AddMobile hjälper idag mer än 10 000 användare att arbeta smartare. Ditt fokus som Säljare / Account Manager hos AddMobile blir att underlätta arbetsdagarna för ännu fler byggföretag i Sverige.

Din roll som Säljare / Account Manager

Du bearbetar företag av olika storlekar inom byggbranschen med målet att digitalisera, förenkla vardagen och öka lönsamheten för kunderna. Du arbetar med uppsökande försäljning och bygger upp din egen kundstock samt tar ett helhetsansvar för att utveckla långsiktiga relationer till dina kunder. Du säljer AddMobiles ID06-passagelösningar till företag i framförallt Stockholm men din försäljning kan även ta dig till övriga delar av Mellansverige. Du arbetar med hela säljprocessen ­­- från prospektering av företag till lösningsförslag på möten ute hos kunder.

Dina kvalifikationer

Minst 3 års erfarenhet av försäljning inom B2BErfarenhet av tjänsteförsäljningMycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skriftKörkort

För att lyckas i rollen som Account Manager hos AddMobile är du en självsäker och ansvarsfull säljare som inger ett naturligt förtroende hos kunder. Du strävar alltid efter att leverera på topp och är samtidigt medveten om att det krävs hårt arbete för att lyckas. Din drivkraft är att bryta ny mark och du har en positiv framåtanda och attityd. Därtill är du professionell och affärsmässig med förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Övrigt

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Plats: Stockholm

Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Säljare / Account Manager till AddMobile intressant? I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Publicerad den

18-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis